SRCEPARAJUĆA ISPOVEST! Roditelji vojnika poginulog u Ukrajini neutešni!

Autor:

Svet

12.06.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna objava roditelja Džordana Getlija, britanskog vojnika koji je izgubio život u Ukrajini, pokrenula je lavinu empatičnih komentara na društvenim mrežama.

SRCEPARAJUĆA ISPOVEST! Roditelji vojnika poginulog u Ukrajini neutešni!

Foto: Facebook

ukrajinski vojnik

Roditelji britanskog vojnika Džordana Getlija, podelili su potresnu objavu na svom Fejsbuk profilu o pogibiji njihovog sina, koji je odlučio da se bori u ratu u Ukrajini, gde je izgubio život. O njegovoj pogibiji prvo je podelio Skaj njuz. 

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski vojnici

- Nisam mislio da ću ikada koristiti društvene mreže na ovaj način, ali Sali, Adam i ja bismo želeli da podelimo neke porodične vesti sa svim našim prijateljima. 10.06.22. godine smo primili smo poražavajuću vest da je naš sin Džordan ubijen u gradu Severodonjecku u Ukrajini. Džordan je napustio britansku vojsku u martu ove godine da bi karijeru kao vojnik nastavio u drugim oblastima. Rat protiv Evrope je počeo i one je, nakon pažljivog razmatranja, otišao u Ukrajinu da pomogne. Imali smo nekoliko poruka od njegovog tima koji su nam govorili kako je, koji su hvalili njegove vojničke veštine i njegovu ljubav prema poslu. Njegov tim kaže da su ga svi voleli, kao i mi, i da je napravio ogromnu razliku u životima mnogih ljudi, ne samo vojnicima, već i obučavanjem ukrajinskih snaga. Džordan i njegov tim bili su tako ponosni na posao koji su radili i često mi je govorio da su misije na koje su bili opasne, ali neophodne. Voleo je svoj posao i mi smo tako ponosni na njega. On je zaista bio heroj i zauvek će biti u našim srcima - napisao je njegov otac.

Podsetimo, od 24. februara traju sukobi ruske i ukrajinske vojske u Ukrajini. Sukobi su počeli kada je predsednik Rusije Vladimir Putin naredio vojne akcije ruske vojske na tlu ove najveće zemlje u kontinentalnoj Evropi. Kao odgovor na ovo, zapadne zemlje usvojile su oštre sankcije protiv Rusije. Kako bi se situacija smirila započeli su mirovni pregovori između Rusije i Ukrajine. Poslednja i treća runda mirovnih pregovora održana je u ponedeljak, a ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov najavaio je da će ubrzo biti poznat datum održavanja naredne, četvrte runde pregovora, prenosi Mondo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Mumi

12.06.2022 20:27

"Rat protiv Evrope"? "Ljubav prema poslu"? Svasta, voli da ubija ljude. Bolest

Odgovori 17 0
Zvonimimudović

12.06.2022 23:25

Jebe mi se, idemo Rusija

Miki

12.06.2022 23:35

Vratiće se još vaših sinova u metalnim sanducima. Pa neka vole svoj posao.

Filip

13.06.2022 16:54

Nadam se da ce svi tako da vam se vrate u delovima!