SIPAŠ GORIVO PA TI JOŠ NAPLATE KAZNU OD 180 EVRA: Dejana skupo koštalo gorivo u Austriji - naveden besmislen razlog, ali nije jedini koji je morao da plati

Autor:

Svet

07.05.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejana M. iz Beča skupo će stajati točenje benzina i jedan jedan brzi obrok. On se zaustavio u bečkom Döblingu 8. januara na benzinskoj pumpi kako bi natočio gorivo i na brzinu prezalogajio nešto.

SIPAŠ GORIVO PA TI JOŠ NAPLATE KAZNU OD 180 EVRA: Dejana skupo koštalo gorivo u Austriji - naveden besmislen razlog, ali nije jedini koji je morao da plati

Foto: Profimedia

Nakon što ih je konzumirao na mestu je kažnjen sa 180 evra.

Dejan M. bio je u Döblingu 8. januara, kada se zaustavio na benzinskoj stanici u ulici Heiligenstädter Strasse da natoči gorivo i na brzinu nešto pregrize Kad je dobio mesnu štrudlu i hladan sok koje je naručio odmah ih je pojeo ih na licu mesta.

Međutim, nekoliko dana kasnije dobio je iznenađenje - tužba za ometanje poseda! Bečlija bi sada trebalo da plati 180 evra jer je pojeo mesnu štrudlu na benzinskoj pumpi. Navedeni razlog je taj što je parkirao na mestu više od 15 minuta prenosi "Heute".

- Prvo morate natočiti gorivo i doći na blagajnu, a zatim naručiti jelo i pričekati pripremu i na kraju sve platiti - rekao je besni Bečlija u razgovoru za "Heute".

Međutim, izgleda da nije jedini koji je dobio tužbu zbog ometanje poseda na spomenutoj benzinskoj stanici. Na Gugle pretrazi postoji nekoliko komentara nezadovoljnih kupaca koji su doživeli slične stvari na istoj benzinskoj pumpi. Na primer, jedan od njih kupio je cigarete u radnji i takođe mu je naplaćeno 180 evra.

Kao što je "Heute" izvestio pre nekoliko nedelja, iza tužbe stoji privatna firma za nadzor parkinga, koju je nadležni vlasnik zadužio za nadzor poseda. S čisto pravne tačke gledišta, advokat savetuje kupce da razgovaraju s vlasnikom nekretnine i pronađu zajedničko rešenje za ove čudne tužbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vranjes

07.05.2022 12:15

To je izmisljena prica,potrosijo u kladionici pa se pravda zeni. Prica za malu decu.

Jole80

07.05.2022 18:58

Ma daj, kao prvo nije ti to odmaralište, a kao drugo ako postoji kazna za parkiranje postoji i tabla koliko smeš biti parkiran. Otvori oči sledeći put. Inače ne znam na kojoj to pumpi ti čekaš da ti zamese mesnu šteudlu 🤣🤣🤣 Pričate gluposti