OTAC UBIO 14 NEDELJA STARU BEBU! Stravičan zločin! Dete pre smrti patilo od neuhranjenosti, hranili ga KEKSOM i KOLAČIMA!

Autor:

Svet

30.04.2022

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na telu deteta pronađeni su i tragovi zanemarivanja u smislu neuhranjenosti.

OTAC UBIO 14 NEDELJA STARU BEBU!  Stravičan zločin! Dete pre smrti patilo od neuhranjenosti, hranili ga KEKSOM i KOLAČIMA!

Foto: pixabay.com

Kristofer Izi (31) ubio je svoju 14 nedelja staru ćerku Eleonor, a nakon smrti su na njenom telu pronađeni tragovi zlostavljanja. Otac je odmah uhapšen.

Kod deteta je pronađeno pet preloma na nogama, nakon što je preminula od katastrofalne povrede mozga. Na telu deteta pronađeni su i tragovi zanemarivanja u smislu neuhranjenosti, jer su nalazi pokazali da su devojčicu hranili kolačima i keksom. 

Kristofer je uhapšen nakon što je utvrđeno da je ubio dete, a njena majka Karli Izi (36) kaže da ništa nije znala o ovome. 

Lekari su zapravo jednom već imali priliku da tokom pregleda beba vide neke modrice, ali su im roditelji objasnili da se radi o  povredama koje su nastale u toku vožnje od pojasa za vezivanje. 

Par se upoznao preko sajta za upoznavanje 2016. godine. Karli je do kraja trudnoće negirala da nosi bebu, a porođena je hitnim carskim rezom. Beba je imala 2,7 kilograma na rođenju, a lekari su primetili da se majka ne povezuje sa bebom. Govorila je da nije spremna za roditeljstvo, a samo tri meseca kasnije otac je pozvao hitnu i rekao da beba ima probeme sa disanjem, a na putu do bolnice je preminula. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading