STRAVIČNO! Pogledajte kako TORNADO tutnji Kanzasom i ruši sve pred sobom! SLISTIO više od 100 zgrada! (VIDEO)

Autor:

Svet

30.04.2022

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedine kuće u nekim delovima grada “potpuno razrušene”.

STRAVIČNO! Pogledajte kako TORNADO tutnji Kanzasom i ruši sve pred sobom! SLISTIO više od 100 zgrada! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Tornado, koji je danas prošao kroz delove američke države Kanzas, oštetio je više zgrada i nekoliko osoba je povređeno, dok je više od 6.500 domaćinstava ostalo bez struje, saopštile su vlasti, prenosi AP.

 

Vlasti su objavile da je oluja sa grmljavinom zahvatila delove Vičite i Andovera i da je oštećeno 50 do 100 zgrada, a da su pojedine kuće u nekim delovima grada “potpuno razrušene”.

 

 

Šef vatrogasne službe Andovera Čed Rasel saopštio je na konferenciji za novinare da su u okrugu Sedvik tri osobe povređene, uključujući jednu ženu koja je zadobila teške povrede, a da u okrugu Batler nije utvđeno da ima povređenih i da će dodatna procena biti obavljena kasnije.

 

Rasel je rekao i da, iako još nije tačno poznato koliko je zgrada oštećeno, više od 900 objekata se našlo na udaru tornada, a među onima koje su pretrpele štetu naveo je i zgradu Gradske uprave, prenosi AP.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading