GODINAMA SNIMAO MALOLETNE PASTORKE DOK SE TUŠIRAJU! Jezivo opravdanje perverznjaka iz Australije: Nisu bile povređene jer nisu znale za to!

Autor:

Svet

14.04.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očuh je objavljivao eksplicitni materijal na internetu.

GODINAMA SNIMAO MALOLETNE PASTORKE DOK SE TUŠIRAJU! Jezivo opravdanje perverznjaka iz Australije: Nisu bile povređene jer nisu znale za to!

Foto: www.profimedia.rs

Perverznjak iz Australije je na sudu ponudio šokantan izgovor nakon što je uhvaćen kako špijunira svoje maloletne pastorke dok se tuširaju.

Muškarac iz Brizbejna je postavio kameru u kupatilu kako bi snimao devojčice. On je u sredu u Okružnom sudu pokušao da opravda svoje devijantne postupke tvrdeći da nikome nije naneo štetu.

- Pošto nisu znale za to, nisu mogle da budu povređene - rekao je on, prenosi NCA Newswire.

Suđenju su prisustvovale porodice tinejdžerki, a na njemu su otkriveno gadni detalji zločina.

Optuženi se prvobitno izjasnio krivim po više od 70 tačaka optužnice, uključujući neprimereno postupanje sa decom mlađom od 16 godina, snimke kojima se krši privatnost i posedovanje materijala za eksploataciju dece.

Tužilac Stiv Dikson rekao je sudu da je on špijunirao svoje pastorke i rođaku najmanje šest godina od 2012. do 2018. godine, praveći više fotografija svaki put kada su se tuširale.  Muškarac je u to vreme živeo sa svojom tadašnjom suprugom i pastorkama.

Republika

Foto: pixabay.com

Pravdao se da nisu povređene, jer nisu znale da ih snima

Uhapšen je 2019. godine kada je policija otkrila da je objavljivao eksplicitni materijal sa decom na internetu. Policajci su kasnije otkrili veliku količinu materijala na njegovim kompjuterima, koji je uključivao grafičke prikaze se*sualnih radnji sa predpubertetskom decom.

Policija je takođe zaplenila materijal sa kamere koju je muškarac postavio u kupatilu njegove bivše supruge.

- Policija je uspela da preuzme video snimak od optuženog. Prikazana je devojku u predpubertetskog uzrasta kako se tušira ​​i briše pre nego što je kamera zumirala genitalije - rekao je Dikson.

Tužilaštvo je saopštilo da je policija pronašla još slika dece i 16-godišnjakinja snimljenih tokom perioda od šest godina.

Na sudu je rečeno da pastorke zbog njegovih zločina imaju problem sa poverenjem i da im je neudobno pod tušem, pa čak i u sopstvenim telima.

Advokati odbrane su rekli da je muškarac bio žrtva se*sualnog zlostavljanja u detinjstvu od strane člana porodice.

Čeka se izricanje presude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading