NAJGORI JE! ZGROZIO CELU AUSTRALIJU: Policija uhapsila PEDOFILA MONSTRUMA - našli 4 MILIONA slika zlostavljanja dece!

Autor:

Svet

14.04.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni slučaj pedofilije u Australiji otkriven je zbog dojave koja je policiju odvela u pravom smeru.

NAJGORI JE! ZGROZIO CELU AUSTRALIJU: Policija uhapsila PEDOFILA MONSTRUMA - našli 4 MILIONA slika zlostavljanja dece!

Foto: Tanjug/AP

Policija je odmah izašla na mesto inicdenta/Ilustracija

Policija je zaplenila više od četiri miliona video snimaka i fotografija zlostavljanja dece nakon hapšenja čoveka optuženog da je "najgori pedofil" u Australiji.

Policija Zapadne Australije saopštila je u sredu da je podigla 400 optužnica protiv 47-godišnjeg muškarca iz Perta, nakon što su mu provalili u kuću i pretražili radno mesto pošto su dobili dojavu u julu prošle godine.

Istražitelji su zaplenili više računara i hard diskova, navodeći da je muškarac seksualno zlostavljao 24 dečaka i devojčica tokom perioda od šest godina, odnosno, od 2015. do 2021. Sva deca su imala manje od 13 godina.

- Ova istraga je jedna od najznačajnijih istraga o zlostavljanju dece ikada sprovedenih u Zapadnoj Australiji u pogledu toga koliko je slika locirano i koliko žrtava je navodno zlostavljano - rekao je detektiv inspektor Hemiš Mekenzi.

U izveštaju australijskih medija navodi se da su deca bila uzrasta između 3 i 13 godina, a policija veruje da su žrtve bile poznate čoveku preko porodice i prijatelja. Osumnjičeni pedofil bi trebalo da se pojavi kasnije ovog meseca pred Sudom za prekršaje u Pertu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading