AMERIKA UVODI NOVE SANKCIJE RUSIJI: Cilj je poslati Putina u potpunu izolaciju!

Autor:

Svet

05.04.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SAD u sredu uvode nove sankcije Rusiji.

AMERIKA UVODI NOVE SANKCIJE RUSIJI: Cilj je poslati Putina u potpunu izolaciju!

Foto: Tanjug/AP

Bajden je održao konferenciju nakon što je Putina nazvao kasapinom

Sjedinjene Američke Države će sutra saopštiti da uvode nove sankcije Rusiji u koordinaciji sa zemljama članicama G7 i Evropskom unijom, rekao je danas zvaničnik američke administracije.

One je naveo da će "sveobuhvatni paket sankcija izazvati značajne troškove za Rusiju i poslati je dalje putem ekonomske, finansijske i tehnološke izolacije", prenosi CNN.

Novim paketom mera biće zabranjene sve nove investicije u Rusiji, postojeće sankcije protiv finansijskih institucija i državnih preduzeća u Rusiji biće pooštrene i biće sankcionisani zvaničnici ruske vlade i članovi njihovih porodica.

- Te mere će degradirati ključne instumente ruske državne moći, naneti akutnu i trenutnu ekonomsku štetu Rusiji i pozvati na odgoovrnost rusku kleptokratiju koja finansira i podržava Putinov rat - rekao je američki zvaničnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dane

14.04.2022 12:34

Nema Americi a i svetu spasa dok tamo vlada vojni sektor i krupan kapital. Samo uvlačenje u direktan sukob sa Rusijom može da h opameti. Ovako samo druge teraju u uništenje, prodaju oružje i još više se bogate.