DOK JE PUTIN U KREMLJU, NEĆE BITI MIRA U EVROPI! Teške reči bivšeg komadanta NATO: PRIPREMAMO SE ZA RAT SA RUSIJOM U SVAKOM POGLEDU!

Autor:

Svet

30.03.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zamenik vrhovnog komandanta NATO-a u Evropi ser Ričard Širef ocenio je da za Evropu nema mira dok je na vlasti u Kremlju Vladimir Putin.

DOK JE PUTIN U KREMLJU, NEĆE BITI MIRA U EVROPI! Teške reči bivšeg komadanta NATO: PRIPREMAMO SE ZA RAT SA RUSIJOM U SVAKOM POGLEDU!

Foto: Ilustracija: Pixabay, Tanjug/AP

Bivši zamenik komadanta Alijanse ruskog predsednika opisao je kao "krvavog autokratu", a najave Rusije da će smanjiti svoje napade na Kijev i Černigov ne smatra uverljivim.

- Ovo je skoro sigurno priznanje da je pokušaj napredovanja na više osovina propao i da će najverovatnije nagovestiti koncentraciju sile u drugoj oblasti - kaže on - opisujući to kao priznanje da nema svrhe pojačavati neuspeh.

- Takođe, ne bih isključio neki oblik obmane - kaže on.

- Dok je Putin u Kremlju, u Evropi ne može biti mira - kaže ser Ričard.

On kaže da NATO mora da obezbedi da rat "ostane hladni, a ne vrući rat" sa Rusijom, i kaže da to znači da se NATO priprema za rat u svakom pogledu.

- Još uvek nismo videli to povećanje kapaciteta NATO-a za koje mislim da će biti od suštinskog značaja ako NATO želi da odvrati svaku dalju agresiju - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading