ABRAMOVIČ RAZBESNEO PUTINA! Britanci pišu: Tajkun je došao u Kremlj sa porukom Zelenskog, ŠEF KREMLJA MOMENTALNO IZGUBIO ŽIVCE!

Autor:

Svet

28.03.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Čelzija Roman Abramovič pokušava da bude mirotvorac u u sukobu Rusije i Ukrajine dok izbegava sankcije Zapada u Turskoj.

ABRAMOVIČ RAZBESNEO PUTINA! Britanci pišu: Tajkun je došao u Kremlj sa porukom Zelenskog, ŠEF KREMLJA MOMENTALNO IZGUBIO ŽIVCE!

Foto: Tanjug/AP

Prema pisanju Daily Maila, vlasnik Čelzija leteo je između Istanbula, Moskve i Kijeva kako bi preneo poruke između ruskog predsednika Vladimira Putina i ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Ipak, kada je Putin dobio poruku s navedenim mirovnim zahtevima ukrajinskog predsednika, šef Kremlja navodno pobesneo.

Naime, Abramovič pokušava da spasi svoju reputaciju nakon što su ga Velika Britanija i EU sankcionirali zbog bliskog odnosa s Putinom.

Njegova imovina je zamrznuta širom Britanije i kontinenta, pa je započeo rasprodaju bogatstva u Londonu kao i fudbalskog kluba Čelzi, ali njegove jahte i avioni, koji vrede stotine miliona funti, ostaju izvan granica jer izbegavaju sankcionisane vode i zatvoren vazdušni prostor.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džo Bajden

U međuvremenu je Zelenski navodno molio predsednika Džoa Bajdena da SAD odustane od mera protiv oligarha zbog njegove uloge u pregovorima.

Abramovič je prošle srede napustio aerodrom Ataturk u Istanbulu privatnim avionom Hawker 800XP, preletajući Crno more prema Sočiju.

Njegov uređaj za praćenje leta je isključen u blizini grada Mineralne Vode, a avion je kasnije ponovno uočen kako napušta aerodrom Vnukovo u Moskvi i vraća se u tursku prestonicu. Oligarh je doleteo kako bi se sastao s Putinom i predao mu rukom napisanu belešku Zelenskog u kojoj je izneo zahteve za mir.

Prema britanskom Tajmsu, ruski predsednik je rekao oligarhu: "Reci mu da ću ih uništiti."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milorad

28.03.2022 17:13

To Care Putine sve ih potamani srbija je uz tebe

Odgovori 21 11
Rob

28.03.2022 20:11

@Milorad - Idiot

Odgovori 9 15
Gordana

01.05.2022 12:39

Idiot!!!