Srpski restoran brze hrane u Rusiji nije otvoren umesto Mekdonaldsa

Autor:

Svet

28.03.2022

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski restoran brze hrane u Moskvi je preko noći postao udarna vest.

Srpski restoran brze hrane u Rusiji nije otvoren umesto Mekdonaldsa

Foto: pixabay.com

Na portalu Republika.rs objavljen je tekst u kojem je navedeno da je u Moskvi umesto Mekdonalds lanca restorana otvoren srpski restoran brze hrane, što se ispostavilo kao dezinformacija.

Naime, istina je da u Moskvi postoji srpski restoran brze hrane, ali on nije otvoren umesto Mekdonaldsa, već postoji u tržnom centru "Arena Plaza" još 2018. godine.

* Promenjen je naslov i umesto "Umesto Mekdonaldsa - leskovački roštilj! Srpske pljeskavice zamenile hamburger iz Meka u Rusiji! (FOTO)", sada stoji "Srpski restoran brze hrane u Rusiji nije otvoren umesto Mekdonaldsa"

* U prvobitnom tekstu koji je objavljen je pisalo da je srpski restoran brze hrane otvoren umesto Mekdonaldsa, te da će stanovnici Moskve imati priliku da uživaju u srpskim specijalitetima.

Međutim, portal Istinomer je utvrdio da je reč o dezinformaciji, jer srpski restoran brze hrane u ruskoj prestonici postoji od 2018. godine. 

***

Gornji tekst nastao je kao posledica analize portala Istinomer.

Umesto Mekdonaldsa u Moskvi je otvoren srpski restoran, gde se između ostalog služe i pljeskavice na srpski način.

Tako će građani Moskve imati priliku da probaju i uživaju u srpskim specijalitetima!

 

Podsetimo, nakon što je "Mekdonalds" privremeno obustavio poslovanje u Rusiji, zamena za ovaj brend u Rusiji navodno je postao "Ujka Vanja" čiji logo neodoljivo podseća na obrnuto slovo "M". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading