PRIJATELJICA NOĆI ZATRPANA POSLOM ZBOG PUTINA: Muškarci se trude da imaju što više odnosa pre Trećeg svetskog rata! (FOTO)

Autor:

Svet

27.03.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne buni se što radi više nego ikad.

PRIJATELJICA NOĆI ZATRPANA POSLOM ZBOG PUTINA: Muškarci se trude da imaju što više odnosa pre Trećeg svetskog rata! (FOTO)

Foto: Pixabay

Roksen Prajs je prijateljica noći koja radi u elitnoj javnoj kući u blizini Las Vegasa. Ona je godinama zarađivala od legalne prostitucije, da bi, kad je počela pandemija korona virusa, rešila da se malo smiri i posveti domu.

 

 

Nakon što se završila pandemija Roksen se vratila svom starom poslu, a za DailyStar je otkrila da sada ima više posla nego ikad. Naime, kako kaže ova seksualna radnica, muškarci su zbog straha od trećeg svetskog rada napaljeni, prenosi Kurir.

- Kada nas je kovid-19 pogodio, odlučila sam da uzmem i malo slobodnog vremena sa posla i živela sam usamljeničkim i čednim životom. Ostala sam kod kuće sa svojim francuskim buldogom i igrala videoigre. U biti sam živela kao u samostanu, sa vrlo malo ljudskog kontakta - započela je Roksen, pa je dodala:

- Preko noći sam od pustinjaka postala boginja seksa. Nemam slobodnog vremena skoro uopšte, muškarci jako žele da imaju seks.

 

 

Prema njenim rečima razlog za takvu eksploziju potreba za seksom leži u tome što se muškarci plaše Trećeg svetskog rata, te žele da ga imaju što više pre nego što u svetu ponovo nastane haos.

Iako ne verujemo da će doći do rata te prirode, svakako da se Roksen ne buni što ima više posla nego ikad.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading