UBIO JE AMERIČKI SAN! Tramp: Bajden ne nema pojma šta radi niti gde se nalazi, Rusija ne bi napala Ukrajinu da sam ja predsednik!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

27.03.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je aktuelnog Džozefa Bajdena, rekavši da "zbirno, pet najgorih predsednika Amerike ne bi učinilo toliko štete kao što je uradio Bajden za 15 meseci otkako je predsednik".

UBIO JE AMERIČKI SAN! Tramp: Bajden ne nema pojma šta radi niti gde se nalazi, Rusija ne bi napala Ukrajinu da sam ja predsednik!

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp se ostrvio na generala Marka Milija

- Prošlo je više od godinu dana, on je za to vreme uspeo da ubije, bukvalno da ubije, američki san. Ali, nemojte gubiti nadu, jer sa pravim liderima, Amerika će se vratiti, biti jača, snažnija neko ikada - rekao je Tramp na skupu u američkoj državi Džordžiji, preneo je "Dejli mejl".

On se osvrnuo na Bajdenov odgovor na napad Rusije na Ukrajinu.

- Imamo predsednika koji prokleto ne zna šta radi, nema pojma ni gde se nalazi. Lažne vesti se pojavljuju u medijima, pričaju da radi posao sjajno... A Ukrajina se bombarduje do temelja - kazao je on.

Tramp tvrdi da se napad Rusije na Ukrajinu nikada ne bi desio da je on predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mira

27.03.2022 08:00

Tramp je 1000% u pravu. Kakva ironija da je jedna demokratska stranka napravila najmonstruoznija krvoprolica na planeti i da i dalje namerava da ih prave a da se demokratska EU priklonila njima. Uzas! Za vreme Trampa, Amerika nije zapocela ni jedan rat. Cak i sada kada bi se on ukljucio u pregovore, postigao bi primirje i dogovor. Bajdenu i ekipi je zlo urodjeno, prirodno stanje, odatle ide takva politika.

Odgovori 25 1