ZELENSKI PRVI PUT PROGOVORIO O DECI: Oni su svesni šta se događa - VERUJU DA ĆE UKRAJINA POBEDITI!

Autor:

Svet

22.03.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ispričao je kako želi da njegova deca budu svesna žrtve koju su prineli njihovi sugrađani od početka ruske invazije.

ZELENSKI PRVI PUT PROGOVORIO O DECI: Oni su svesni šta se događa - VERUJU DA ĆE UKRAJINA POBEDITI!

Foto: Tanjug/AP

- Moja deca sigurno znaju šta se događa, a ja ne znam je li to dobro ili loše - ispričao je Zelenski za strane medije. Predsednik i njegova supruga Olena Zelenska imaju 17-godišnju ćerku Oleksandru i 9-godišnjeg sina Kirila.

- Nisam im ništa objašnjavao. Rekli su mi: "Tata, u Ukrajini besni rat". U našem domu imamo slobodu govora kao i u celoj zemlji. Oni znaju za šta se borimo, oni sve to razumeju. Znaju da se dobri ljudi moraju žrtvovati, ne moram im to objašnjavati - dodao je Zelenski.

Naime, ubrzo nakon početka ruske invazije Zelenski je rekao da su ga ruske snage označile kao "metu broj jedan", a njegovu porodicu kao "metu broj dva", ali je odbio evakuaciju iz Ukrajine.

- Moja deca su jako ponosna na Ukrajinu. Oni veruju u našu pobedu, veruju da će dobro pobediti - zaključio je Zelenski i dodao kako svojoj deci ne brani da gledaju i prate vesti o ratu.

Podsećamo, Zelenski je nedavno ispričao kako retko viđa svoju porodicu. Priznao je da su jedino na šta se može fokusirati od početka ruske invazije posao i ponekad spavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading