"Ne vodi državu samo u PROPAST, već i u PAKAO"! Donald Tramp opet opleo po Bajdenu!

Autor:

Svet

04.03.2022

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donald Tramp baš ne štedi Bajdena.

"Ne vodi državu samo u PROPAST, već i u PAKAO"! Donald Tramp opet opleo po Bajdenu!

Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp gostovao je na Foks njuzu gde je pričao o aktuelnom stanju u Americi, kao i rejtingu Džoa Bajdena.

- Rejting odobravanja američkog predsednika Džoa Bajdena pao je na 37 odsto, što je najniži rejting u njegovoj karijeri, ali čak je i ta cifra sigurno naduvana jer zemlja “ide pravo u pakao” zbog njegovih odluka - rekao je Tramp Foks njuzu u telefonskom intervju.

Prema Trampovim rečima, Bajden ne samo da ubija ekonomiju podizanjem poreza, već je i suštinski otvorio granice, zbog čega su se “kriminalci” slili u Ameriku.

- Povećaće poreze! Kako je to uopšte moguće? Nikad čuo za čoveka koji je podigao poreze i pobedio na izborima! I hoće da ih podigne, a to će potpuno ubiti ekonomiju, potpuno će je ubiti.

On je rekao da nije siguran ni da Bajden uživa povrenje 37 odsto Amerikanaca.

- Ne verujem da ima 37 odsto, jer ako verujem, to bi značilo da 37 odsto građana naše zemlje pozitivno ocenjuje rezultate njegovih aktivnosti. Kako se uopšte možeš tako ponašati prema njemu? Država ide u propast! Pravo u pakao!

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto!

04.03.2022 20:00

E moji Ameri, izabrali ste maj**na, jer ste mislili da mozete da se vratite u BOLJU PROSLOST, a sad vidite kako cete da prezivite - i vi i vasa zemlja - jer ovaj kad je njegov ego u pitanju, milosti nema dok sve oko sebe ne unisti!