UKRAJINSKI AUTOBUS SE PREVRNUO: Među povređenim izbeglicama i deca

Autor:

Svet

03.03.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski autobus koji je prevozio izbeglice uleteo je u jarak pored puta i potom se prevrnuo jutros na državnom putu broj 17 u selu Kolonija Sedliski u okrugu Svidnica.

UKRAJINSKI AUTOBUS SE PREVRNUO: Među povređenim izbeglicama i deca

Foto: printscreen/lubelska.polcja.gov.pl

Šest osoba je prebačeno u bolnicu. Lokalni mediji javljaju da je najmanje petoro dece povređeno i oni su hitno prevezeni u bolnicu.

- Autobus sa ukrajinskim putnicima, koji je išao od Hrebena ka Varšavi, sleteo je sa puta, sleteo u jarak i prevrnuo se. Autobusom su putovala 73 lica, uključujući dva vozača. Na licu mesta su stigle Hitne službe koje su započele akciju spasavanja - saopštila je lokalna policija, prenosi Mondo.

Trenutno je u bolnicu prevezeno 6 osoba: petoro dece i jedna odrasla osoba, i kako se navodi nisu životno ugroženi. Policija je utvrdila da je 47-godišnji vozač bio trezan. Objašnjenje uzroka i okolnosti ovog događaja je u toku.

Podsetimo, oko pola miliona ljudi je u proteklih osam dana izbeglo iz Ukrajine u Poljsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading