JEZIK GA NE SLUŠA! Bajden napravio novi lapsus: Evo koga vidi na svom mestu (VIDEO)

Autor:

Svet

12.01.2022

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Džo Bajden nazvao je potpredsednicu Kamalu Haris „predsednicom Harisom“ u utorak dok je iznosio primedbe o pravima glasa studentima na koledžu Spelman u Atlanti, Džordžija.

JEZIK GA NE SLUŠA! Bajden napravio novi lapsus: Evo koga vidi na svom mestu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

- Prošle nedelje, predsednik Haris i ja smo stajali na Kapitolu Sjedinjenih Država da posmatramo jedan od onih trenutaka pre i posle američke istorije - rekao je Bajden, pozivajući se na nerede na Kapitolu 6. januara 2021. godine.

Ovo nije prvi put da Bajden naziva Harisa „predsednikom“. Još u decembru, Bajden je Harisa nazvao „predsednikom Harisom“ dok je davao primedbe na ceremoniji diplomiranja na Državnom univerzitetu Južne Karoline.

- Samo šalu na stranu, naravno, predsednik Haris je ponosni Hauardov stipsa - rekao je Bajden tokom svog govora.

U martu 2021, Bajden je takođe nazvao Harisa „predsednikom Harisom“ dok je govorio u Beloj kući. Pre toga, još u septembru 2020., Bajden je nazvao svoj tada potencijalni tim Bele kuće administracijom „Haris-Bajden“ tokom govornog događaja u Tampi na Floridi.

Bajden i Haris otputovali su u utorak u Atlantu da razgovaraju o pravu glasa. Tokom svog govora, Bajden je pozvao demokratske lidere da reformišu pravila Senata, pa čak i eliminišu filibustera kako bi usvojili svoj dnevni red o pravima glasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
tito

14.01.2022 21:33

hahhahah i ovakvi debili nam pametuju sta da radimo, nek mu neko objasni sta je ... Ovaj zapad je pun budala a jos gore sto ovakve budale nas pritiskaju i pametuju nam dok nasi izdajnici ih slusaju ko da su Bogovi

Sorraya

14.02.2022 22:07

Matori izlapeli BIDE-n😂😂😂