KEJT MIDLTON NAPRASNO OTKAZALA PROSLAVU, BRITANCI U PANICI! Niko to nije očekivao, strahuje se šta može da se krije iza toga!

Autor: Republika

Svet

02.01.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Midlton, supruga britanskog princa Vilijama, zabrinula je javnost svoje zemlje iznenadnom odlukom koju je donela.

KEJT MIDLTON NAPRASNO OTKAZALA PROSLAVU, BRITANCI U PANICI! Niko to nije očekivao, strahuje se šta može da se krije iza toga!

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton otkazala proslavu za jubilarni rođendan

Britanska javnost ostala je u šoku nakon što je, potpuno nenadano, supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, otkazala proslavu povodom svog jubilarnog 40. rođendana, što je događaj koji su mnogi zaljubljenici u kraljevsku porodicu iščekivali s velikim nestrpljenjem.

Međutim, vojvotkinja od Kembridža je saopštila da joj je zdravlje iznad svega, pa je odlučila da nikakvo masovno okupljanje ne bude organizovano zbog pandemije koronavirusa i trenuno loše epidemiološke situacije u toj zemlji. 

Naime, Ujedinjeno Kraljevstvo se suočava sa veoma brzim širenjem omikron soja, koji je među Ostrvljanima postao dominantna varijanta KOVIDA-19

- Vojvotkinja će rođendan proslaviti u uskom krugu prijatelja i sa članovima porodice - saopštila je Kensingtonska palata, koja će važan događaj za porodicu obeležiti samo objavljivanjem najnovijih profesionalnih fotografija buduće kraljice. 

Inače, ranije je i kraljica Elizabeta II odustala od organizovanja tradicionalne božićne večere, takoše zbog loše epidemiološke situacije u zemlji.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fajne Krzesla

02.01.2022 15:29

Oj majke mi ne mrsava je cak je nasa Julja lepse izgledala ne vitka nego mrsava katastrofalno sve je blizu ajde igraj nabavi grudi zadnjicu jes jes stasno je Rusima je tesko nema para novca agencija za umjetnicko mrsavanje gojazost