ČUDO! Baka unuke stavila u kadu sa BIblijom! KUĆU TORNADO SRAVNIO SA ZEMLJOM, DECA NISU NI POKISLA! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.12.2021

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se smrtonosni tornado obrušio na njen komšiluk pre nešto više od nedelju dana, jedna baka iz Kentakija je navodno stavila svoja dva unuka u kadu sa ćebetom, jastukom i Biblijom.

ČUDO! Baka unuke stavila u kadu sa BIblijom! KUĆU TORNADO SRAVNIO SA ZEMLJOM, DECA NISU NI POKISLA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Njena kuća u okrugu Hopkins je srušena do temelja zbog tornada. Kada je pronađena sa decom. Čudom su preživeli.

Luc, koja je rekla da ju je u nevremenu udario u glavu rezervoar koji je dopremao vodu u kadu, počela je da traži 15-mesečnu Kejden i 3-mesečnu Dalas u olupini čim je tornado prošao.

- Sve što sam mogla da kažem je: "Gospode, molim te, vrati moje bebe bezbedno. Molim te, preklinjem te - rekla je ona lokalnoj TV mreži.

Uz pomoć lokalnog šerifa, deca su na kraju pronađena - još uvek ispod kade, koja je bila naopačke u dvorištu. Navodno, nisu bili ni mokri od jake kiše.

- Dalas je imao izpupčenje kao „guščje jaje“ na potiljku, rekla je Lucova, i odveden je u medicinski centar Univerziteta Vanderbilt u Nešvilu sa sumnjom na krvarenje. Kasnije je pušten. Dom roditelja dečaka na severu okruga ostao je netaknut olujom - rekla je Lucova.

Prema najnovijim procenama, broj smrtnih slučajeva od tornada 10. decembra koji je zahvatio šest država iznosi 88.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading