PRETUŽNA FOTOGRAFIJA PRED SMRT DEVOJČICE (9): Tornado ubio još jedno dete

Autor:

Svet

15.12.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je tornado pogodio njihovu kuću, porodica je isisana iz nje i bačena metrima daleko u blatnjavo polje gde su ih kasnije pronašli.

PRETUŽNA FOTOGRAFIJA PRED SMRT DEVOJČICE (9): Tornado ubio još jedno dete

Foto: Tanjug/AP

Nasmejana devetogodišnja devojčica fotografisana je kako drži svoju omiljenu lutku dok se u kupatilu krije sa dvoje dve sestre, samo nekoliko minuta pre nego što je poginula u tornadu koji je uništio njihov dom u Misuriju.

Mesto koje su roditelji Anistin Rekli izabrali, misleći da je bezbedno - kupatilo bez prozora u njihovoj kući u jugoistočnom Misuriju - potpuno je razrušeno kada je smrtonosni vrtlog prošao kroz ovo područje 15 minuta kasnije.

Anistin je poginula, dok su njene sestre i roditelji povređeni.

- Bili su uvučeni u tornado. Njihova kuća je raskomadana, ruševine su razbacane po polju - rekla je njena tetka Sandra Huker, koja je fotografiju iz kupatila dobila u petak uveče.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Anistin, učenica trećeg razreda, koja je volela ples i plivanje, jedna je od desetine ljudi poginulih u seriji tornada koja su prošla kroz Misuri, Ilinois, Tenesi, Kentaki i Arkanzas.

Kada je tornado pogodio njihovu kuću, porodica je isisana iz nje i bačena metrima daleko u blatnjavo polje gde su ih kasnije pronašli.

- Letela sam u tornadu i molila sam Isusa da se pobrine za mene i tornado me je ispljunuo u blato - rekla je Avalin (7), sestra poginule devojčice, doktorima i medicinskim sestrama u bolnici u Memfisu.

Dete je zadobilo slomljene pršljenove na leđima i trebalo bi da bude podvrgnuto operaciji u sredu, dok se njena majka Megan Rekli (32) oporavlja od preloma kostiju, povrede mozga i velike posekotine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Otac Trej Rekli (37) i njena najmlađa sestra Alana (3) su u međuvremenu otpušteni iz bolnice nakon što su pretrpeli posekotine, modrice i šok.

Slomljena tetka je Anistin nazvala "specijalnim anđelom" i rekla da je devojčica bila poznata po svojoj energičnoj ličnosti koja će i dalje nastaviti da sija.

Prisetila se kako je Anistin volela da oblači kostim navijačice i šminka se uoči takmičenja i pokazuje korake.

Tetka je rekla kako se porodica nedavno preselila u taj kraj i da čak nisu završili ni sa raspakivanjem kada je došlo do oluje.

Spasioci koji su u nedelju pretraživali teren u blizini porodičnog doma pronašli su lutku koju je Anistin držala na fotografiji.

- Doneli su mi lutku da je očistim kako bi Anistin ponovo bila sa njom - rekla je tetka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading