GLAVNI AMERIČKI EPIDEMIOLOG UČESTVUJE U BRUTALNIM ISTRAŽIVANJIMA?! Teške optužbe na račun Faučija: Ulaže na stotine hiljada dolara da PSI BUDU ŽIVI POJEDINI I INFICIRANI!

Autor: Republika

Svet

25.10.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Entoni Fauči, glavni američki epidemiolog i savetnik Džoa Bajdena u vezi sa pandemijom koronavirusa, ponovo je usred skandala nakon što ga je napala neprofitna organizacija White Coat Waste Project.

Republika

Foto: Tanjug/AP, Twitter/Spike Cohen

Teške optužbe na račun Entonija Faučija 

Dramatične optužbe stigle su na račun Entonija Faučija, glavnog američkog epidemiologa i savetnika predsednika SAD Džoa Bajdena u vezi s pandemijom koronavirusa, a po kojima je taj čuveni stručnjak umešan u zastrašujuće eksperimente nad životinjama u laboratoriji, pre svega nad psima

Po tim optužbama, koje se ubrzano šire društvenim mrežama uz haštag #ArrestFauci (uhapsite Faučija), predmeti monstrioznih istraživanja su najčešće psi rase bigl koji su iz krajnje bizarnih razloga ostavljani da budu živi pojedeni ili su im na živo kidane glasne žice iz vrata. 

Najglasnija u širenju optužbi na račun Faučija je neprofitna organizacija White Coat Waste Project, koja tvrdi da Fauči za finansiranje svojih laboratorijskih eksperimenata koristi novac poreskih obveznika. 

- Pse namerno zaražavaju smrtonosnim parazitima kako bi na njima ispitivali eksperimentalne lekove - stoji u jednom od mnogobrojnih komentara na stranici organizacije.

- Naši istraživači su došli do podatka da je Fauči dao 375.000 dolara za istraživanje u kom su štencima glave stavljene u mrežaste kaveze prepune gladnih peščanih mušica koje su tako žive jele - saopšteno je iz organizacije i dodato da je bilo eksperimenata i tokom kojih su štenci ostavljani u kavezima po više od pet noći usred pustinje kako bi bili mamac za gladne insekte

- Direktno iz budžeta NIAID je u ta istraživanja uloženo 1,68 miliona dolara poreskih obveznika - stoji u tvrdnjama White Coat Waste Project.     

Inače, to nije prvi put da je Entoni Fauči, koji je negirao sve napade, na meti optužbi. Bio je u središtu afere u vezi sa informacijama o poreklu koronavirusa, zbog čega se čak javno izvinjavao naciji. Navodno je bio umešan u davanje novca za kontroverzna istraživanja u kineskoj laboratoriji u Vuhanu, ali je on i te optužbe odlučno negirao.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading