NOVI ŠOK U BRITANIJI, KRALJICA PROVELA NOĆ U BOLNICI! Bakingemska palata tvrdi: VEDROG JE DUHA!

Autor: Republika

Svet

22.10.2021

09:23

Britanska kraljica Elizabeta II provela je noć u bolnici nakon što joj je pre dva dana pozlilo, zbog čega je morala da otkaže planirani put u Severnu Irsku.

Tanjug/AP

Britanska kraljica Elizabeta II ove godine je napunila 95 godina  

Britanska kraljica Elizabeta II provela je prošlu noć u bolnici samo dva dana nakon što je Bakingemska palata saopštila kako joj je pozlilo, zbog čega je otkazala svoj planirani put u Severnu Irsku. 

Iako je rečeno da je kraljica vedrog duha i da je hospitalizovana samo da bi joj bili urađeni pregledi, vest o pogoršanju njenog zdravstvenog stanja je prestravila Britance. 

- Kraljičini lični lekari uputili su je u sredu u jednu londonsku bolnicu kako bi je pregledali specijalisti, ali nakon noći provedene u bolnici je otpuštena, pa je otišla u dvorac Vindzor - naveli su mediji i istakli kako namerava da odmara tokom čitave nedelje, zbog čega je otkazala sve obaveze.    

- Kraljica je nevoljno prihvatila lekarski savet da se odmara sledećih nekoliko dana - objavila je Bakingemska palata i naglasila kako je kraljica poslala najtoplije želje stanovnicima Severne Irske i veseli se budućoj poseti.  

Komentari (0)

Loading