POTRESNE SCENE IZ GRČKE OBIŠLE SVET! Objavljeni prvi snimci zabeleženi tokom razornog zemljotresa, nesrećni ljudi nisu znali gde će od straha! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

12.10.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući snimci svedoče o strahu koji su građani Krita danas ponovo preživljavali nakon novog razornog zemljotresa jačine 6,3 stepena po Rihterovoj skali.

Foto: Tanjug/AP

Krajem septembra potres je već uništio delove Krita/Ilustracija

Zastrašujuće scene sa najvećeg grčkog ostrva Krita ponovo su obišle svet nakon što ga je danas, samo 20ak dana nakon razornog zemljotresa, pogodio drugi potres jačine 6,3 stepena po Rihterovoj skali i izazvao nova uništenja objekata, nateravši ljude da u panici beže na ulice kako bih ne bi zatrpali ionako oštećeni objekti.

Nadzorne kamere zabeležile su trenutak stravičnog potresa. Na početku snimka se vidi kako ograda počinje da se ljulja, a zatim se pojavljuju i građani koji istrčavaju van zgrada. 

 

 

Najnoviji potres je u potpunosti uništio Crkvu Svetog Nikole u Sitiji, koja je bila oštećena u prethodnom zemljotresu. 

Inače, građani kažu da je potres trajao skoro 20 sekundi i da su se kuće ljuljale, prenose Novosti. Desetak minuta kasnije usledio je novi, slabiji potres.

Podsetimo, zemljotres koji je pogodio Krit krajem odneo je jedan život. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading