NE DAJTE DA VAS LAŽU! Evo kakvo je pravo stanje u Izraelu, NAMERNO ŠIRE NEISTINE!

Autor: Republika

Svet

08.09.2021

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima unazad se na društvenim mrežava piše o tome kako je u Izraelu katastrofalna situacija, iako je ova zemlja jedna od prvih koja je letos proglasila pobedu nad koronom, a potom i krenula sa davanjem treće, odnosno buster doze.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Izrael je jedna od zemalja u kojoj ima najviše vakcinisanih

Poslednjih dana i nedelja se vodi prava prljava kampanja, kada je reč o vakcinaciji. Čini se da je na najvećem udaru Izrael, zemlja čiji su stanovnici letos među prvima skinuli maske, a sve zahvaljujući velikom broju vakcinisanih.

Upravo je Izrael među prvima u Evropi i svetu krenuo sa davanjem treće, takozvane buster, doze. I dok se ova zemlja uspešno bori sa pandemijom, nekome je u interesu da širi lađi i objavljuje neistinite podatke na društvenim mrežama.

Međutim, istina je znatno drugačija, o čemu svedoči i grafikon koji se nalazi ispod.

Republika

Foto: Printscreen

Kriva jasno pokazuje da je među teškim slučajevima najveći broj onih koji se nisu vakcinisali

Jasno se vidi da je među onima koji se vode kao teški slučajevi, kada je reč o obolelima od korone, ima ubedljivo najviše onih koji se nisu vakcinisali nijednom dozom, dok je znatno manje onih koji su delimično vakcinisani, a retki su oni koji su u potpunosti vakcinisani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading