NEPOSREDNO PRED SMRT NEŽNO PRIGRLILA BEBU! Nikol Dži (23) je jedna od 13 američkih marinaca ubijenih na aerodromu u Kabulu!

Autor:

Svet

29.08.2021

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među 13 američkih vojnika koji su u četvrtak stradali u napadu bombaša samoubice na aerodromu u Kabulu bila je i Nikol Dži (23).

Republika

Foto: printskrin

Poslednja slika Nikol Dži na aerodromu u Kabulu

Ona je bila narednik američkih marinaca i zajedno sa svojim kolegama u četvrtak je pomagala strancima i Avganistancima da uđu na aerodrom i dokopaju se nekog od letova koji vode iz ove države.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Gee (@nicole_gee__)

U američkim marincima je od 2017. godine.

 

Njena poslednja fotografija najbolje ilustruje kakva je osoba bila. Naime, neposredno pred bombaški napad i smrt ona je objavila fotografiju sa bebom u naručju na krcato punom aerodromu u Kabulu uz poruku: "Volim svoj posao".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Gee (@nicole_gee__)

Njen neutešni otac Ričard Herera je rekao da je bila "savršeno dete".

 

- U početku je želela da bude kontrolor leta, ali je u tome sprečila nepravilnost u radu srca. Ona je bila savršeno dete. Nikada nije upadala u probleme. Uvek je birala pravi put - rekao je njen otac za Vašington Post.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Gee (@nicole_gee__)

Narednica Malori Harison, koja je sa njom živela tri godine napisala je na društvenim mrežama da ne može da se pomiri sa činjenicom da je nikad više neće videti.

 

- Poslednji dah potrošila je radeći ono što voli, da pomaže drugima - napisala je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading