MOTORNIM SANKAMA SEKAO GLAVU ŽIVOTINJI DOK JE ONA CIČALA, A SAD NJEGA STIŽE KAZNA! Zbog monstruoznog snimka Putin razrešio političara

Autor: Republika

Svet

29.04.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denis Kakhalov, visoki član Jedinstvene Rusije, stranke ruskog predsednika Vladimira Putina, brutalno se iživljavao nad životinjama tokom lova i to snimao, zbog čega je reagovao etički odbor partije.

RepublikaFoto: prinscreen/youtube
Denis Kakhalov razbesneo je čitavu Rusiju i svoju stranku 

Vrhovno veće stranke Vladimira Putina, Jedinstvena Rusija, odlučilo je da iz stranke izbaciti zamenika šefa Kurganske regionalne dume, Denisa Kakhalova, zbog okrutnog ponašanja prema vukovima tokom lova i monstruoznog iživljavanja nad nemoćnim životinjama.

Dokument o toj odluci je na svom je Telegram kanalu objavio zamenik šefa veća Jedinstvene Rusije, Aleksander Kinshtein.

Na fotografijama i video snimcima iz lova koji su se pojavili na društvenim mrežama vide se Kakhalov i još nekoliko ljudi koji su prvo upucali vuka s motornih sanki, a onda ga, još živog lagano gazili sankama nekoliko puta dok se životinja gušila i bolno cičala pod težinom vozila, da bi joj na kraju sankom odsekli glavu. Jedan od prisutnih stavio je zatim pušku u usta unakaženog vuka, a ostali su se smejali.

Incident je pregledala Etička komisija Jedinstvene Rusije i došla do zaključka kako se član stranke, Kakhalov, potpuno neljudski izrugivao ranjenoj životinji pretvarajući "lov u ubijanje".

Sam Kakhalov se sramno branio rekavši kako je to učinio u samoodbrani jer ga je "grabljivac" mogao da ga napadne. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading