PEDOFIL UHVAĆEN DOK JE ČEKAO DEVOJČICU (12) ZA SEKS! Pogledajte šta se dogodilo kada je shvatio da mu na vrata nije pokucala ona

Autor: Republika

Svet

20.04.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska organizacija "Čuvari severa i mračne pravde" uhvatili su pedofila Pola Mekmanusa nakon što su ga namamili tako što su se pretvarali da su dvanaestogodišnja devojčica koja je trebalo da dođe kod njega na seks.

RepublikaFoto: printscreen/MailOnline
Pol Mekmanus uhvaćen je nakon slanja perverznih poruka detetu 

Britanski list Dejli mejl objavio je snimak na kom se vidi kako aktivisti organizacije "Guardians of the North and Dark Justice" (Čuvari severa i mračne pravde), hvataju britanskog pedofila Pola Mekmanusa (47), koji je verovao da će mu na vrata pokucati dvanaestogodišnja devojčica, budući da se sa njom navodno dogovarao za seks. 

Mekmanus nije mogao ni da sanja da su mu mesecima unazad poruke slali aktivisti, a ne dete koje je on nagovarao da mu šalje forografije svog golog tela i genitalija, a zatim insistirao da dođe kod njega kako bi imali seks. Devojčici je čak nudio i novac u zamenu za seksualne usluge.  

Zbog toga je doživeo šok kada je otvorio vrata svoje kuće u engleskom gradiću Salfordu, budući da je, umesto devojčice, ugledao nekoliko muškaraca, od kojih je jedan nosio kameru i snimao reakciju pedofila. Njegovo iznenađenje bilo je toliko da se u jednom momentu samo srušio, izgubivši svest, da bi, kada je došao sebi počeo da zapomaže kako mu nije dobro i kako mu je potreban lekar. 

 

 

Ubrzo je, međutim, ustanovljeno kako mu ništa ne fali, te su ga pripadnici organizacije "za lov na pedofile" odmah sproveli u policijsku stanicu.         

Mekmanusu je, kako prenosi Dejli mejl, suđeno po ubrzanom postupku, nakon čega je dobio 13 meseci robije. Mnogi su iskazali nezadovoljstvo zbog tako male kazne, međutim, obrazloženo je da ne postoje dokazi da je on ranije opštio sa maloletnicama.      

- Njegova prepiska s navodnom žrtvom počela je preko Fejsbuka, a veoma brzo prerasla u ozbiljnu komunikaciju preko telefona. Mesecima smo pokušavali da ga namamimo i na kraju uspeli - rekli su iz organizacije.          

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading