LJUBAVNICA BORISA DŽONSONA OTKRILA SOČNE DETALJE AFERE: Šipka za striptiz i šifra Aleksandar Veliki, a sve je trajalo 4 godine (VIDEO)

Autor:

Svet

01.04.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preduzetnica Dženifer Arkuri upoznala je britanskog premijera dok je bio gradonačelnik Londona. Ušli su u strasnu aferu koja je trajala četiri godina. Boris Džonson je sa njom varao tadašnju suprugu, pomogao joj da razvije posao i onda zbrisao

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Džonson

- Volela sam ga, obožavala - tvrdi američka preduzetnica Dženifer Arkuri (35), jedna od bivših ljubavnica Borisa Džonsona koja je tek sada progovorila o svojoj četvorogodišnjoj vezi sa britanskim premijerom.

Upoznali su se u Londonu 2011. godine, gde je Arkuri došla na poslovne studije. Džonson je tada bio gradonačelnik i u braku sa drugom suprugom, advokaticom Marinom Viler. Par se upoznao na skupu gde je Džonson držao govor.

Ušao je u dvoranu raščupane kose i tada sam prvi put videla na delu čaroliju Borisa Džonsona. Sve devojke su vrištale, a ja sam se probila u prvi red i rekla: ‘Zdravo, zovem se Dženifer, ako me ne poznaješ, sada me znaš - rekla je Dženifer.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dženifer Arkuri otkrila detalje veza sa Džonsonom

Šifra Aleksandar Veliki

Nekoliko meseci kasnije počela je da volontira u kampanji za Džonsonov reizbor za gradonačelnika Londona. Kaže da su varnice tada krenule. U telefonu joj je bio upisan kao "Aleksandar Veliki".

- Voleo je i moje telo i moj um, već na prvom dejtu nije mogao da skine ruke sa mene - ispričala je Arkuri.

Pamti da je na prvi sastanak u bar Džonson došao sa kacigom za motor na glavi, da je kasnio i od nje pozajmio novac da plati piće. Kasnije se nije ustručavao da je ljubi po ulici i izvodi na večere u skupe restorane.

Baš me briga, ovo je moj grad i želim da izlazim sa tobom. Ti si jedina Amerikanka koju sam ikada voleo - ispričala je Arkuri za Miror i otkrila sočne detalje: Posle prvog seksa u njenom stanu, Džonson je dugo tražio čarapu zaturenu tokom naleta strasti. Dženifer ga je jedva izgurala iz stana da bi par sati kasnije razbašureni Boris sedeo blaženo između supruge Marine i princeze Ane na otvaranju Paraolimpijskih igara.

Arkuri je ispričala i da je u svom stanu imala šipku za striptiz kako bi uveseljavala gradonačelnika. Par se viđao jednom nedeljno a ostalim danima Džonson se naslađivao vrelim fotkama svoje 21 godinu mlađe ljubavnice. Razmenjivali su seksi poruke a u trenucima strasti recitovali bi Šekspirove sonete, prenosi Glorija.

Dženifer je u međuvremenu postala preduzetnica a u tome joj je pomogao i njen ljubavnik koji se često pojavljivao na konferencijama o novim tehnologijama koje je organizovala i govorio na njima. Takođe ju je vodio sa sobom na službena putovanja koja su platili britanski poreski obveznici.

Kada su mediji počeli da ih razvlače, Džonson se povukao.

- Sramota, poneo se kao najgora kukavica. Veliki vođa je harizmatičan i hrabar. Nijednu od ovih reči ne bih koristila da opišem Borisa Džonsona. On je najobičniji razvodnjeni rezanac i krajnje je vreme da to prepoznamo. Bili smo u intimnoj vezi četiri godine, volela sam ga, i to s dobrim razlogom, ali čovek za kojeg sam mislila da ga poznajem više ne postoji - ogorčeno je ispričala bivša ljubavnica.

Par je raskinuo 2016. i Arkuri se vratila u SAD gde se udala i dobila dete. Dve godine posle raskida, Džonson joj je navodno poslao poruku:

Nedostaješ mi i trebaš mi.

Odgovor nije dobio, a sada se očekuje njegova reakcija na intervju bivše devojke.Foto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading