TRAMPA ĆE BRANITI 25 MILIONA AMERIKANACA: Ovaj scenario će se desiti ukoliko vrhovni sud dodeli pobedu šefu Bele kuće!

Autor:

Svet

01.12.2020

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski diplomata Igor Panarin smatra da je američkom predsedniku Donaldu Trampu ukradeno najmanje sedam miliona glasova pošto su milioni pokojnika "glasali" za njegovog demokratskog rivala Džoa Bajdena, kao i da je 25 miliona Amerikanaca spremno da brani aktuelnog šefa Bele kuće, mnogi s oružjem u ruci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Profesor na diplomatskoj akademiji ruskog ministarstva spoljnih poslova podseća da je Tramp već više od deset puta izjavljivao da su rezultati izbora namešteni i da je u stvari on pobedio, što, prema Panarinu, znači da on ili blefira bez ikakvih dokaza ili ima dobar razlog da to kaže.

- Uprkos ekscentričnosti, 45. predsednik SAD još ne liči na osobu koja će reči bacati u vetar. Dakle, on ima dokaze. A među njima je i očigledno strano mešanje u predizbornu kampanju, ali nikako iz Rusije. Govorim o kanadskoj firmi "Dominion vouting sistems", koja je brojala glasove u 30 američkih država i o njenoj očiglednoj povezanosti sa Demokratskom partijom - kazao je Penarin, prenosi Fakti.org.

On je dodao da je u prevaru umešana i španska kompanija "Skitl", koja je povezana sa milijarderom Džordžom Sorošem i demokratama, a akcije ove kompanije su u vlasništvu osnivača "Majkrosofta" Bila Gejtsa.

Panarin je ocenio da sada Tramp odlučuje ne samo po pitanju upravo održanih izbora.

- On ovom sukobu sa Bajdenom pristupa strateški da bi obezbedio budućnost svom timu u narednih 12 godina. Kako će to uraditi? Šema može biti ovakva: Ivanka Tramp se 2022. kandiduje za Kongres, verujem uspešno. Sam Tramp se 2024. ponovo kandiduje za predsednika SAD, pozivajući se na činjenicu da su mu "ukradene četiri godine", odnosno da mu je bilo onemogućeno da vlada. Sve u svemu, mislim da on sada pravi strategiju za dugoročnu igru i pozornicu za sebe i one koji će ga naslediti - naveo je Panarin.

On je naglasio da pre toga Tramp mora da potisne rivale i to potpuno, bez mogućnosti da "vaskrsnu" u budućnosti. Panarin je saglasan sa svima koji smatraju da će narednih dana i nedelja u SAD mnogo toga zavisiti od Vrhovnog suda te zemlje. Prema anketama, 79 odsto republikanaca veruje da je Trampu pobeda ukradena, a 25 miliona je spremno da ustane u Trampovu odbranu, mnogi i s oružjem u ruci.

- To su velike brojke. I to svedoči da Tramp od administratora postaje pravi politički lider. Državnik, a ne prosto predsednik - kazao je Panarin.

On je posebno istakao ulogu koju bi mogao odigrati vršilac dužnosti ministra odbrane Kristofer Miler.

- Izgleda da je Miler počeo da formira Trampovu pretorijansku gardu. Iz Trampovog okruženja već se čulo: "Ako nam Vrhovni sud dodeli pobedu, a svi ti Antifa, Crni životi su važni (BLM) i drugi izađu na ulice, biće potrebna snaga koja će se s njima nositi tokom dva dana." A koji je bar približni broj Trampovih pretorijanaca? Prema mojim informacijama, reč je o dve vazdušno-desantne divizije. Posebno imam u vidu 82, koja je 1967. za tri dana suzbila velike nerede u Detroitu, a 1992. učestvovala u suzbijanju pobune u Los Anđelesu. Mislim da Tramp može računati na 15.000-20.000 boraca - rekao je Panarin.

Prema informacijama ruskog diplomate, te specijalne snage Miler je potčinio direktno sebi.

- Uz to, ministar odbrane može u bilo kom trenutku da okupi 40.000 marinaca iz rezervnog sastava - naveo je Panarin, koji smatra da su Tramp i njegove pristalice unapred razmišljali o opciji oštrog suzbijanja klintonista i soroševaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading