Perverznjak: Otkrivena slika Bila Klintona doteranog "kao lutka" u ženskoj haljini

Autor: Novosti, Republika

Svet

15.08.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se slučaj Džefrija Epstajna odmotava, u javnost izlazi sve više neverovatnih detalja iz života zloglasnog američkog milijardera. Ali, pored samog Epstajna, i njegovi prijatelji mogu da se "pohvale" opskurnim detaljima iz svoje biografije. Tako mediji prenose da je u Epstajnovom stanu pronađena slika Bila Klintona u ženskoj garderobi.

Foto: twitter.com/Jared Wenzelburger ‏
Bil Klinton u neobičnom izdanju

Epstajn je tokom burnog života razvio mrežu uticajnih i moćnih prijatelja, poput Bila Klintona, Donalda Trampa i Bila Gejtsa. U jednom od svedočenja koja su se ovih dana pojavila, navodi se da se u Epstajnovoj vili na Menhetnu, između ostalog, nalazi i veoma neobična slika Bila Klintona.

Na slici je bivši američki predsednik obučen u žensku haljinu i cipele sa štiklama, piše "Dejli miror". 

Pretpostavlja se da se stolica u kojoj Klinton na slici sedi nalazi u Ovalnom kabinetu u Beloj kući, jer se vidi deo grba predsednika i prepoznatljivog plavog tepiha.

​Iako neki mediji spekulišu da je haljina referenca na Moniku Levinski, ona zapravo podseća na haljinu koju je Hilari Klinton nosila na prijemu u Centru "Kenedi" 2009. godine.

Foto: twitter.com/Daily Mail US ‏
Hilari Klinton u modelu haljine koju je možda nosio Bil

Slika pod nazivom "Parsing Bill" pripisuje se australijsko-američkoj umetnici Petrini Rajan Klajd.

​- To je apsolutno Bil Klinton. Bilo je šokantno, to je definitivno njegova slika. Bila je to veoma provokativna, seksualna slika. Nosio je visoke potpetice i plavu haljinu, a ruka mu je bila u čudnom položaju - rekao je anonimni svedok.

Epstajn, koji je bio optužen za zlostavljanje devojčica, pronađen je mrtav u svojoj ćeliji u Njujorku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading