(FOTO) Žešća ispala: Evo zašto se ceo svet smeje Kolindi Grabar Kitarović

Autor: informer.rs, Republika

Svet

12.11.2018

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski predsednik Emanuel Makron organizovao je, uoči obeležavanja stogodišnjice od primirja u Prvom svetskom ratu, svečanu večeru za sve zvanice na ovom događaju, međutim, i ovog puta došlo je do manjeg "incidenta", a glavni protagonista je Kolinda Grabar Kitarović.

RepublikaFoto: Tanjug
Kolinda Grabar Kitarović

Jedan od većih skandala koji je obeležio celokupnu ceremoniju na ovom istorijskom događaju svakako je bio raspored sedenja u Parizu kada se, iz nepoznatih razloga, lažni kosovski predsednik Hašim Tači našao tik iza ruskog lidera Vladimira Putina. 

Međutim, ovoga puta se u centru pažnje našla ni manje, ni više nego hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

 

 

Na Kolindine gafove smo svakako navikli, ali ovoga puta se gaf dogodio, ali ne njenom greškom. Naime, na društvenim mrežama je objavljena fotografije predsednice Hrvatske koja je naprasno postala to isto, samo u muškom rodu.

Fotografija, na kojoj se vidi kako Kolinda stiže na ceremoniju obeležavanja, na crvenom tepihu zajedno sa suprugom Jakovom, sama po sebi nije problem, već tekst koji stoji uz nju.

- Hrvatski predsednik Kolinda Grabar Kitarović i njegova supruga stižu na ceremoniju… - stoji u opisu ove fotografije koju je objavila poznata svetska agencija Geti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
nebitan

12.11.2018 20:20

U cemu je skandal. Pa ona i jeste hrvatski predsednim u pratnji supruge. U zapadnom svetu to dali si musko zensko ne igra ulogu to je bespolan svet gde sad nema tate i mame vec roditelj 1 i roditelj 2 a dete nije sin ili cerka vec ono.

Lazar

13.11.2018 10:56

Ej nebitan... Skroz si nebitan ovde ;)