BRUTALNO PRETUČEN RADNIK HITNE POMOĆI! Dvojica ga ubijaju nogama dok on leži na betonu! (VIDEO)

Autor:

Svet

30.03.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak je slučajno zabeležila kamera kamiona koji je prolazio u suprotnom smeru. Ubrzo nakon napada, vozač kamiona je pritekao u pomoć radniku, ali epilog napada za sada nije poznat.

BRUTALNO PRETUČEN RADNIK HITNE POMOĆI! Dvojica ga ubijaju nogama dok on leži na betonu! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć

Juče popodne, u mestu Kuštani, došlo je do incidenta u kojem je jedan radnik hitne pomoći navodno napadnut. Prema navodima objavljenim na Fejsbuk stranici "Hitna uživo 194", napad na radnika hitne pomoći je snimio vozač koji je prolazio tuda u trenutku incidenta, oko 16.20 časova.
 

 

Na snimku koji je objavljen na pomenutoj Fejsbuk stranici, može se videti kako dvojica muškaraca u alkoholisanom stanju šutiraju radnika hitne pomoći, dok leži na betonu. Snimak je slučajno zabeležila kamera kamiona koji je prolazio u suprotnom smeru. Ubrzo nakon napada, vozač kamiona je pritekao u pomoć radniku, ali epilog napada za sada nije poznat.


Ovaj napad izazvao je ogorčenje širom Hrvatske, a posebno u Koprivničko-križevačkoj županiji gde se incident dogodio. Mnogi su osudili napadače i izrazili podršku napadnutom radniku Hitne pomoći, ističući važnost poštovanja i zaštite medicinskog osoblja koje svakodnevno pruža pomoć građanima.

Incident poput ovog naglašava izazove s kojima se suočavaju radnici hitne pomoći širom sveta. Njihov nesebičan rad i posvećenost u pružanju medicinske pomoći često nailazi na nepoštovanje i nasilje, što je trend koji zahteva ozbiljnu pažnju i reakciju društva u celini.


Napad na radnika Hitne pomoći u mestu Kuštani je još jedan podsetnik na važnost poštovanja i zaštite medicinskog osoblja. Nadamo se da će odgovorni za ovaj napad biti privedeni pravdi, a da će se javnost dodatno angažovati u stvaranju sigurnijeg okruženja za sve zdravstvene radnike.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading