PAS IZ KOMŠILUKA IZUJEDAO BAKU DO SMRTI: Evo kakva kazna sada preti VLASNIKU STAFORDA

Autor:

Svet

01.02.2024

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pas je smišljeno kidisao na nesrećnu ženu s ciljem da je ubije

PAS IZ KOMŠILUKA IZUJEDAO BAKU DO SMRTI: Evo kakva kazna sada preti VLASNIKU STAFORDA

Foto: Shutterstock, pixabay.com

Vlasnika psa koji je u Zadru nasmrt izujedao 82-godišnju ženu, policija je pritvorila i prijavila za krivično delo zbog kojeg mu preti od jedne do čak osam godina zatvora.

Zadarska policija saopštila je da je kriministaističko istraživanje nad 28-godišnjakom koji se sumnjiči za teško krivično delo protiv opšte sigurnosti završeno juče.

Naveli su da je za počinioce navedenog krivičnog dela propisana kazna od jedne do osam godina zatvora.

Nakon smrti 82-godišnje starice u Zadru, koju je u stanu izgrizao staford u vlasništvu njenog unuka, Ministarstvo odbrane (MORH) saopštilo je da je staričin unuk vojno lice i da je krivično delo počinjeno van službe.

Zadrani su šokirani slučajem napada staforda na baku.

Oni koji se protive držanju pasa opasnih rasa u gradskom jezgru i po zgradama digli su se na noge zahtevajući od vlasti da se donese neka uredba oko toga koje su rase pretnja po stanovništvo.

Ovo nije prvi put da je pas rase staford napao čoveka.

Doduše u poslednje vreme se u Zadru nije dogodio nijedan smrtni slučaj kao sad, ali stafordi su, kako je prijavljeno policiji, tri puta u 2023. napadali druge pse, pokušavši da ih zadave, a jednom su skočili i na sedmogodišnje dete u parku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading