BARBI SE KONAČNO OGLASILA: Prva izjava Margo Robi nakon što je ostala bez nominacije za OSKARA!

Autor:

Zabava

01.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je progovorila o trci za najprestižnije filmsko priznanje i poručila samo jedno!

BARBI SE KONAČNO OGLASILA: Prva izjava Margo Robi nakon što je ostala bez nominacije za OSKARA!

Foto: youtube.com/printscreen

Film Barbi

"Ne postoji način da budete tužni kada znate da ste ovako blagosloveni", rekla je Margo Robi, prenosi Page Six. Ove reči glumica je uputila publici na projekciji filma "Barbi" i time prekinula tišinu oko nominacija za ovogodišnju nagradu Oskar, koja joj je, na iznenađenje mnogih, izmakla.

Fanovi filma o najpopularnijoj lutki na svetu pobesneli su jer se među nominovanima nisu našle Margo Robi i rediteljka Greta Gerving.

Republika

Foto: shutterstock

Margo Robi

Margo smatra da rediteljka treba da se nađe među nominovanima jer "ono što je učinila je nešto što se događa jednom u karijeri, jednom u životu". Iako "Barbi" nema nominacije u kategorijama režije i najbolje glumice, ružičaste boje u kategoriji za najboljeg sporednog glumca braniće Rajan Gosling, koji je dočarao Kena, zatim Amerika Ferera za najbolju sporednu glumicu, a "Barbi" je nominovan za najbolji film, najbolji adaptirani scenario, najbolju originalnu pesmu, najbolju kostimografiju i najbolju scenografiju.

- Nameravali smo da uradimo nešto što bi promenilo kulturu, uticalo na kulturu. I to smo uspeli, mnogo više nego što smo ikada sanjali. I to je zaista najveća nagrada koja može da proizađe iz svega ovoga - rekla je Robi.

Zarada od 1,4 milijarde dolara na svetskim blagajnama prošle godine srušila je sve rekorde, time je "Barbi" trenutno film s najvećom zaradom koji je režirala jedna žena.

Reakcije ljudi na film bile su naša najveća nagrada - dodala je glumica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading