POGINULA DEVETNAESTOGODIŠNJAKINJA! Identifikovana druga žrtva autobusa ''SMRTI'', devojka iz Crne Gore izgubila život u AMBISU!

Autor:

Svet

19.09.2023

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven identitet druge žrtve autobusa koji se prevrnuo u provaliju.

POGINULA DEVETNAESTOGODIŠNJAKINJA! Identifikovana druga žrtva autobusa ''SMRTI'', devojka iz Crne Gore izgubila život u AMBISU!

Foto: Tanjug/AP

Devojka iz Podgorice A.B. (19) druga je žrtva saobraćajne nesreće kod Obzovice koja se dogodila na putu Cetinje - Budva.

Podsetimo, danas je došlo do teškog udesa kada je autobus u Crnoj Gori sleteo u provaliju. U vozilu je bilo 27 putnika, dve osobe su nastradale, a povređeno je 22 putnika. Najteže povređeni nakon zbrinjavanja transportovani su u KCCG.

Republika

Foto: Youtube/Printscreen/Dan Info

U nesreći poginule dve osobe

Direktorka Kliničkog centra Crne Gore Ljiljana Radulović navodi da je sedam povređenih putnika prebačeno u KCCG i da je jedan od pacijenata životno ugrožen.

- Kod svih sedam pacijenata radi se o teškim povredama. Najstariji povređeni pacijent je 1959. godište, a najmlađi je rođen 1997. Kakvim tokom će ići njihovo lečenje videćemo ovih dana. Za jednog pacijenta nemamo informaciju koje je godište - rekla je Radulović, prenosi Dan.

Autobusom je upravljao N.S. iz Nikšića, koji je prema nezvani nezvaničnim informacijama  probio zaštitnu bankinu i upao u provaliju duboku 15 metara.

Drugi nastradali je muškarac iz Velike Britanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading