NEŠTO ČUDNO MU SE DESILO U GLAVI, PA SLETEO U PROVALIJU! Priveden vozač autobusa iz Crne Gore u kojem su poginule najmanje DVE OSOBE!

Autor:

Svet

19.09.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštajima sa lica mesta, vozač autobusa je ispričao da je osetio jak bol u potiljku glave dok se vozilo kretalo na usponu Obzovice.

NEŠTO ČUDNO MU SE DESILO U GLAVI, PA SLETEO U PROVALIJU! Priveden vozač autobusa iz Crne Gore u kojem su poginule najmanje DVE OSOBE!

Foto: pexels.com

Vozač autobusa koji se sudario i sleteo u provaliju na putu između naselja Obzovica i Brajića priveden je u Odeljenje bezbednosti Cetinje, gde će biti saslušan u vezi sa stravičnim udesom koji se dogodio danas. Srećom, vozač autobusa nije povređen, a iz provalije su ga izvukli spasioci.

Prema izveštajima sa lica mesta, vozač autobusa je ispričao da je osetio jak bol u potiljku glave dok se vozilo kretalo na usponu Obzovice, u desnoj krivini. U trenutku kada je autobus udario u bankinu i probio je, vozilo je sletelo u provaliju.

U nesreći je nažalost poginulo najmanje dve osobe, dok je više putnika zadobilo povrede. Hitna pomoć i vatrogasne ekipe su odmah izašle na teren kako bi pružile neophodnu medicinsku pomoć povređenima i izvukle tela nastradalih.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading