U SRBIJI UHAPŠEN BAKIROV SARADNIK: Salko Zildžić došao da poseti OPASNOG KRIMINALCA za koga se pričalo da je hteo da likvidira Luku Bojovića

Autor:

Hronika

19.09.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom hapšenja, kod njega je pronađen pištolj.

U SRBIJI UHAPŠEN BAKIROV SARADNIK: Salko Zildžić došao da poseti OPASNOG KRIMINALCA za koga se pričalo da je hteo da likvidira Luku Bojovića

Foto: youtube.com/printscreen

U Srbiji je, prema nezvaničnim informacijama, uhapšen Salko Zildžić, član SDA i zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, što piše u izveštaju "Dnevnog avaza".

Zildžiću je određen pritvor.

On je poznat kao odan član Bakira Izetbegovića.

Tokom hapšenja, kod njega je pronađen pištolj. Zildžić je uhapšen tokom posete Damiru Mehiću Bibiju, bliskom prijatelju, koji je nedavno uhvaćen na beogradskom aerodromu zbog falsifikovanja dokumenata.

Bibi je izbegao iz Bosne i Hercegovine kako bi izbegao izdržavanje zatvorske kazne od 17 i po godina zbog svog učešća u ubistvu Emira Džinića. Salko Zildžić je bivši predsednik Asocijacije mladih SDA i trenutno obavlja funkciju predsednika GO SDA u Tuzli.

Prema izveštaju sa portala Istraga.ba, Salko Zildžić je nameravao da putuje kroz Srbiju kako bi stigao na pripreme. Međutim, pre nego što je krenuo, navodno je zaboravio da izvuče pištolj iz svog automobila, za koji je imao važeću dozvolu. Na graničnom prelazu blizu Bratunca, srpska policija je izvršila pretres njegovog vozila i pronašla pištolj. Zbog toga što nije imao dozvolu za prenošenje pištolja preko granice, Zildžić je uhapšen, a odmah mu je određen pritvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading