MAJA BEROVIĆ SE SLOMILA UŽIVO U EMISIJI: Pevačica je dobila SEPSU, lekari se 20 dana borili za njen život, zamalo da ostane BEZ NOGE!

Autor: P. R.

Zabava

19.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest popularne pevačice ledi krv u žilama!

MAJA BEROVIĆ SE SLOMILA UŽIVO U EMISIJI: Pevačica je dobila SEPSU, lekari se 20 dana borili za njen život, zamalo da ostane BEZ NOGE!

Foto: printscreen/RTV Pink

Muzička zvezda Maja Berović naprasno se povukla sa javne scene, nakon brojnih uspeha koje nija prestajala da niže, a onda je u jednom trenutku i zatudnela, te je napravila veliku pauzu u svojoj muzičkoj karijeri. Međutim, kako je sada otkrila uživo u emisiji, pevačica je jedno vreme prolazila kroz pakao, kada je mislila da će zbog septičnog stanja izgubiti život.

Naime, kako je Berovićeva otkrila, njen organizam je nakon porođaja napala bakterija zbog koje je morala da bude operisana čak pet puta, a lekari su u jednom trenutku razmatrali i opciju da joj amputiraju nogu do kolena.

- Da, imala sam ozbiljan zdravstveni problem. To su verovatno svi mislili, s obizom da je zaista o tome nisam pričala, jer generalno nisam bila osoba koje je svoj privatni život i lične probleme preterano iznosila u javnost, te su svi, pa čak i moji fanovi, pomislili da sam se samo umorila od muzike i svega toga što ona nosi. Imala sam ozbiljan problem, mislila sam u jednom trenutku da ću morati da odustanem od svog posla i muzike, jer se to zaista od jedne bezazlene stvari pretvorilo u noćnu moru - priznala je pevačica, te nastavila svoju tešku priču s knedlom u grlu:

- Imala sam malu ranu na svojoj nozi koja se kroz kraći vremenski period inficirala i dovela me u stanju sepse. 20 dana su se borili za moj nogu prvenstveno, ali i za moj život na kraju krajeva. Bila je neka bakterija, streptokoka, napravila mi je haos u nozi. Nakon porođaja sam bila anemična i imala sam problema sa anemijom, moj organizam nije mogao da se izbori sa tim i to je naravno kolumniralo sa velikom bakterijskom infekcijom. U roku od tih 20 dana sam završila sa pet operacija, ali su, hvala Bogu, sve uspeli da reše. Sada se mogu nasmejati na tu temu, ali tada mi nije bilo ni do čega. Bila sam u životnoj opasnosti, mislila sam da nema izlaza, razmišljala sam da li ću imati nogu uopšte do kolena, ali sam završila sa samo jednim ožiljkom od oko 20 centimetara. Taj ožiljak je moja pobeda - zaključuje Maja Berović u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Maja Berović Amidži

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading