POGINUO MUŠKARAC IZ ENGLESKE! Novi detalji iz autobusa ''SMRTI'', identitet stradale žene NEIDENTIFIKOVAN!

Autor:

Svet

19.09.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni najnoviji detalji o nastradalima u nesreći koja se dogodila kod Cetinja kada je autobus pun putnika sleteo u provaliju.

POGINUO MUŠKARAC IZ ENGLESKE! Novi detalji iz autobusa ''SMRTI'', identitet stradale žene NEIDENTIFIKOVAN!

Foto: Youtube/Printscreen/Dan Info

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Cetinje - Budva poginule su dve osobe, nakon što je autobus firme ''Popović'' sleteo sa kolovoza u provaliju duboku 15 metara.

Četiri putnika su vitalno ugrožena i nakon zbrinjavanja transportovana u KCCG, u autobusu je bilo 27 putnika.

Autobus je iz provalije izvukla dizalica, a iz podgoričke Službe zaštite i spašavanja saopštili su Portalu RTCG da ispod autobusa nije pronađeno više tela kako se ranije strahovalo.

Dežurna tužiteljka Anđa Radovanović saopštila je da nastradali putnik državljanin Velike Britanije, a druga ženska osoba je i dalje neidentifikovana.

- Na lice mesta izašle su dve posade sa devet ljudi. Animirana je cela služba. Zatražilii smo pomoć od kolega iz Budve i Cetinja. Na terenu su bila 24 vatrogasca - rekao je šef operative Službe zaštite i spasavanja Cetinje Marko Popović i dodao da je 17 osoba povređeno i dovedeno u cetinjsku bolnicu, sedmoro je poginulo, jedna prevezena u KCCG, dok su dve osobe poginule.

Autobusom je upravljao Nikšićanin N.S, a kartu od Nikšića do Kotora jutros su kupile četiri osobe. Vozač je hospitalizovan, a od njega će biti uzeta izjava o okolnostima nesreće, prenosi Dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading