ČULA SAM VRISKU, A ONDA SAM ISPALA U PROVALIJU! Ispovest devojke koja je preživela autobus ''SMRTI''!

Autor:

Svet

19.09.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka koja je preživela pad autobusa u provaliju u Crnoj Gori, otkrila je detalje nesreće u kojoj je poginulo dve osobe.

ČULA SAM VRISKU, A ONDA SAM ISPALA U PROVALIJU! Ispovest devojke koja je preživela autobus ''SMRTI''!

Foto: Tanjug/Printscreen

U Crnoj Gori, na putu Cetinje - Budva, danas je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je autobus sleteo u provaliju duboku 15 metara. U tragediji je nastradalo dve osobe, dok se četiri bore za život.

Sanja Vučinić (24) iz Nikšića, ispala je iz autobusa dok je padao u provaliju i tom prilikom je povređena. Ona je sada otkrila da je sedela na desnoj strani na sredini autobusa i da je u momentu kada je autobus udario u bankinu, gledala u telefon.

Republika

Foto: Youtube/Printscreen/Dan Info

Autobus pao u provaliju

- Čula sam vrisku putnika i tada smo pali. Tokom tumbanja sam ispala. Toga se baš i ne sećam kako sam se našla van autobusa. Sama sam uspela da izađem iz provalije na cestu - ispričala je Sanja za Vijesti.

Devojka je jutros oko 10 sati autobusom firme "Papović" krenula iz Nikšića ka Budvi gde je u popodnevnim časovima trebalo da dođe na posao u hotel "Mediteran".

- Uzela sam dva dana odmora i eto ovo se desilo na povratku.

Vozač autobusa je priveden u policiju i zadržan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading