ALARMANTAN POZIV IZ SARAJEVA: Zelene beretke kreću sa prijemom novih članova

Autor: Slobodna Bosna

Svet

10.01.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedugo nakon objave usledili su komentari.

ALARMANTAN POZIV IZ SARAJEVA: Zelene beretke kreću sa prijemom novih članova

Foto: printskrin

"Poštovani članovi grupe, s obzirom na to da svaki dan gledamo potpuno iste scene kao one iz 1991. i 1992. godine, uskoro ćemo proširiti svoje članstvo i krenuti u prijem novih članova.

Bićete obavešteni šta, kako i gde se učlaniti.

Ovo je prvi put posle agresije na Bosnu i Hercegovinu da 'beretke' kreću sa prijemom novih članova", stoji u objavi "Zelenih beretki Bosnae".

Nedugo nakon objave usledili su komentari.

"Ne uskoro, već to treba pod hitno... Ljudi, šta čekamo više, četnici orgijaju, pucaju po džamijama i opet će oni nas vaditi iz masovnih grobnica... Jer u našem narodu je sve na priček, ono kad baš oni ispale par hiljada granata valjda ćemo se tad skupiti pa opet pod brdo, a ne na brdo“, stoji u jednom od komentara.

Bosnae je prvo ime borbenih jedinica koje su organizovale odbranu BiH pod udruženjem građana koje je imalo naziv "Udruženje za očuvanje historije i objekata kulturne baštine Bosnae".

Zelene Beretke se dodaje u naziv polovinom 1991. godine jer znak raspoznavanja članova je bila zelena beretka i tako nastaje ime za sve borbene grupe "Zelene beretke Bosnae".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading