(ŠOK VIDEO) Ovo je dokaz da je sezona u Crnoj Gori PUKLA kao zvečka: Đetići nisu hteli Srbe i Novaka - ovako im se vratilo!

Autor: Republika

Svet

16.06.2020

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnja sezona u Crnoj Gori je doživela apsolutni debakl! I dok iz Crne Gore pokušavaju da ublaže realno stanje, na društvenim mrežama se pojavio snimak koji na urnebesan način pokazuje golu istinu - u Crnoj Gori je pusto, turista ni na vidiku!

Foto: twitter.com/@Dajkovic
U Crnoj Gori pukla sezona

U prvom delu snimka prikazana je plaža u Sutomoru. Na plaži bukvalno nema žive duše, a glavni akter u videu se šaljivo pita kako će da pronađe mesto na plaži...

Zatim sledi snimak iz Bara koji izgleda kao grad duhova! Na šetalištu nema nijednog prolaznika.

Video prikazuje i put do Budve koja je inače najpopularnije mesto, međutim ni tu se situacija drastično ne menja... 

Slovenska plaža nema nijednog kupača, a šarmantni autor snimka napominje da mora da su zbog gužve odbili da Novak Đoković organizuje turnir u Crnoj Gori.

Kotor je, takođe, potpuno pust, pa je neverovatno da crnogorski zvaničnici tvrde da je ove godine 30% više turista nego prethodne sezone, kao i da je Crna Gora "korona free" država.

Pogledajte genijalan video i zaključite sami da li Đetićima svetaju ruže!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading