Na videlo će isplivati sva Milova nepočinstva! Knežević: Sve što znam, znaće sva Crna Gora

Autor: Tanjug

Svet

14.01.2019

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević izjavio je da ne pristaje da bez borbe postane plen progona crnogorske "prve familije", koja "želi da se domogne svega što je Atlas grupa stvorila", prenosi CdM.

RepublikaFoto: instagram.com/dkatlas
Milo Đukanović i Duško Knežević

- Sve što znam znaće svi u Crnoj Gori i na Zapadu. Moj jedini interes je da mene i sve ostale koji se bave preduzetništvom puste da radimo na miru i da stvaramo i za sebe i za sve ostale - rekao je Knežević za podgorički "Dan" i dodao da je njegov jedini cilj da, ko god je na vlasti, omogući adekvatan ambijent za poslovanje i stvori uslove za pravnu sigurnost.

Prema njegovim rečima, u Crnoj Gori se stvara ambijent u kojem je uz pomoć zastrašivanja, specijalnog tužioca i dela pravosuđa i policije, moguće oteti sve ako je "zapalo za oko nekome iz klana oko najmoćnijih političkih figura".

 

 

Duško Knežević i četvoro njegovih saradnika terete se da su sa računa Invest banke Montenegro IBM na račune povezanih kompanija u okviru Atlas grupe preneli 17 miliona evra.

Za Kneževićem je raspisana nacionalna poternica, jer je on nedostupan Specijalnom državnom tužilaštvu.

Visoki funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) Slavoljub Stijepović pozvao je ranije danas nadležne državne organe da istraže navode Kneževića, koji je ranije objavio snimak na kojm se vidi kako Stjepoviću daje kovertu sa oko 100.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading