ĐOKOVIĆ OTKRIO DA JE RAZGOVARAO S BORIŠOM! Evo o čemu su PRIČALI!

Autor:

Sport

06.09.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser ikada dao podršku povređenom reprezentativcu Srbije.

ĐOKOVIĆ OTKRIO DA JE RAZGOVARAO S BORIŠOM! Evo o čemu su PRIČALI!

Foto: Tanjug/AP

Igraće Novak Đoković u novom polufinalu US Opena, pošto je savladao Tejlora Frica s maksimalnih 3:0.

Posle meča protiv Amerikanca, srpski as je otkrio da je razmenio nekoliko poruka i dao podršku košarkaškom reprezentativcu Boriši Simaniću koji je zadobio užasnu povredu na Mundobasketu, zbog čega mu je izvađen bubreg.

- Stvarno mi je jako žao šta se desilo Boriši (Simaniću). Nije izgledalo toliko jako kada se gleda preko ekrana, ali šta je to sve proizvelo... Strašna stvar. Jutros (utorak) mi je poslao poruku, na instagramu, zahvalio se na podršci, uzvratio sam mu rečima podrške. Rekao sam da mu šaljemo energiju da ozdravi, da se molimo za njega. Jako mi je krivo što je doživeo tako nešto, to ne želimo nikome da se desi – bubreg je čovek izgubio, ne pamtim da se skoro desilo nešto slično u sportu - rekao je Novak.

Republika

Foto: Starsport

Boriša Simanić

Usledilo je Novakovo objašnjenje kako je od mnogih čuo o kakvom se sportisti i čoveku radi.

- Ne poznajem ga lično toliko dobro, ali ono što sam čitao o njemu i što drugi kažu jeste da je izuzetno dobar čovek, sa pravim vrednostima, da mnogo voli Srbiju i da to pokazuje iz godine u godinu. Želim mu što brži oporavak, ne znam kako će to izgledati u budućnosti, ali nadam se da će moći da igra košarku. Video sam i selektora Pešića i kapitena Bogdana, svi u svakom intervjuu govore o njemu, o vezi i međusobnoj podršci - istakao je Đoković.

Za plasman u finale US Opena, Nole će igrati protiv Amerikanca Bena Šeltona, koji je iznenadio sunarodnika Frensisa Tijafoa i igraće u svom prvom grend slem finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading