JOŠ JEDAN SNIMAK VOŽNJE U KONTRA SMERU: Jezivo na srpskim putevima (VIDEO)

Autor:

Hronika

06.09.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko dana nakon teške nesreće na auto-putu Miloš Veliki, pojavljuje se veliki broj snimaka na kojima se može videti kako se automobili kreću u suprotnim smerovima.

JOŠ JEDAN SNIMAK VOŽNJE U KONTRA SMERU: Jezivo na srpskim putevima (VIDEO)

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

- Večeras, oko 23h je neko vozio u kontra smeru, od Batajnice ka Zemun polju, nisam uspela odmah da snimim, naišla su dva automobila, svirali, isto je vozio desnom stranom onda je upalio sva četri i na semaforu pre skretanja za Z. polje uključio se u pravi smer... Ne znam sta je s ljudima - stoji u onjavi na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Podsetimo, Dejan J. (53) je poginuo u stravičnom udesu na auto-putu Miloš Veliki kada je vozeći u kontra-smeru udario direktno u automobil marke ''hjundaji'' nakon čega mu se automobil zapalio, a on poginuo na licu mesta i izgoreo u svom vozilu.

Kako je njegov suvozač Nenad K. tokom saslušanja naveo, oni su krenuli na svadbu u Ivanjicu, promašili su izlaz i pokušali da se što pre isključe. On je rekao i da nisu snimali telefonom vožnju u suprotnom smeru, kao i da nisu nikakve snimke postavljali na društvene mreže tokom svog puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading