ĐOKOVIĆ NASMEJAO PUBLIKU: Novak otkrio GLAVNI RAZLOG pobede protiv Frica!

Autor:

Sport

05.09.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igraće Nole u novom polufinalu u Njujorku.

ĐOKOVIĆ NASMEJAO PUBLIKU: Novak otkrio GLAVNI RAZLOG pobede protiv Frica!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u novo polufinale US opena, pošto je u meču četvrtfinala, bez većih poteškoća, savladao domaćeg tenisera Tejlora Frica sa 3:0, po setovima 6:1, 6:4, 6:4.

Iako je imao protiv sebe veliku vrućinu, publiku, koja je podržavala svog miljenika, Đoković je odigrao odličan meč, pa će igrati za plasman u veliko finale.

Nije uspeo Amerikanac ni u osmom meču protiv naše legende da upiše pobedu, a nakon meča je Nole dao izjavu na terenu, u kojoj je istakao šta bi mogao da bude ključ pobede na Artur Eš stadionu.

- Frizura mi je mnogo pomogla. Bio sam aerodinamičniji, brži, lakše sam stizao do loptice nego pre par dana. Šalu na stranu, mnogo sam se znojio, video sam i da je Tejlor nekoliko puta promenio majicu, tako da je stvarno pomoglo - istakao je Novak, nasmejavši publiku u najvećem gradu Amerike.

Pričao je o meču koji sledi između Frensisa Tijafoa i Bena Šeltona, a gde će dobiti rivala u polufinalu.

Uživaću u tom meču sa svoje sofe. Masaža fizio kokice pićence - voda s limunom. Probaću da oporavim svoje noge. Moram da budem spreman ko god bude sa druge strane mreže. Tijafo je harizmatičan i igra sa mnogo snage. Biće zanimljivo gledati duel - završio je Đoković.

Polufinalni duel će naš teniser igrati u petak uveče, ili u subotu ujutru, po našem terminu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading