DRAMA U NJUJORKU? Đoković ZABRINUO navijače - Srbija STREPI!

Autor:

Sport

05.09.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su odmah pomislili na najgore.

DRAMA U NJUJORKU? Đoković ZABRINUO navijače - Srbija STREPI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković igra u ovim trenucima meč četvrtfinala na ovogodišnjem US openu, a rival mu je Amerikanac Tejlor Fric.

Duel ove dvojice tenisera, drugog i devetog nosioca na ovom turniru, možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Novak je bolje ušao u meč, koji je obilovao brejkovima na startu. Prvi je popustio Fric, zatim se oporavio, ali je već u narednom gemu ponovo Đoković oduzeo servis svom rivalu.

Uspeo je Nole i da potvrdi brejk, stigao je do 4:1, a zatim je, kada su seli na stolice radi odmora, Đoković uplašio srpske navijače.

 

 

Naime, naš as je odmah tražio od sudije, a zatim i od sakupljača loptica, led, odnosno ledene peškire, kako bi se ohladio i spremio za nastavak susreta. Uspeo je Novak da, bez ikakvih problema, stigne do prvog seta (6:1), ali nema sumnje da će Đokovićevi navijači nastaviti da prate vremenske uslove u najvećem gradu Amerike.

Trneutno je u Njujorku 34 stepena, ubedljivo je najtopliji dan ovogodišnjeg US opena, a svi znaju da Nole baš i ne voli velike vrućine. Upravo je u finalu Sinsinatija, kada je slavio protiv Karlosa Alkaraza, Novak takođe tražio ledene peškire, a zatim je krenuo njegov pad, izazvan velikim vrućinama. Nadamo se da to ovaj put neće biti slučaj, i da će Đoković brzo završiti posao na Artur Eš stadionu i izboriti plasman dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading