KO JE ĐOKOVIĆEV PROTIVNIK U ČETVRTFINALU? Dobijao pretnje SMRĆU! Novak ga "dere" gde god ga sretne, a on NE KRIJE mržnju prema Srbinu!

Autor:

Sport

04.09.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svih sedam duela najbolji teniser sveta rešio je u svoju korist.

KO JE ĐOKOVIĆEV PROTIVNIK U ČETVRTFINALU? Dobijao pretnje SMRĆU! Novak ga "dere" gde god ga sretne, a on NE KRIJE mržnju prema Srbinu!

Foto: Tanjug/AP

Posle pobede nad Bornom Gojom iz Hrvatske, prvi reket Srbije Novak Đoković okrenuo se četvrtfinalnom meču US Opena i duelu protiv Tejlora Frica.

Nole je u prethodnih sedam okršaja ostvario maksimalan skor s Amerikancem, kojeg je poslednji put savladao u četvrtfinalu ovogodišnjeg Mastersa u Sinsinatiju (6:0, 6:4). Ne treba ipak zaboraviti njihov duel iz trećeg kola Australijan openu pre dve sezone, koji je rešen pet setova.

Odmah nakon tog poraza Fric je isprozivao Srbina da je lažirao povredu, pošto je prokockao vođstvo od 2:0 u setovima.

- U petom setu je delovao dobro... Moram da mu čestitam na petom setu, stvarno je bio dobar. Ni blizu kao u trećem i četvrtom. Servirao je neverovatno, nije promašivao. Da je bio stvarno povređen, ne bi nastavio da igra - rekao je tada Fric, da bi mu Đoković odgovorio da ima potvrdu lekara da je bio povređen.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Na ATP listi, američki as zauzima devetu poziciju, ali nije sve bilo idealno za Tejlora od 2021. godine, jer su mu u leto te sezone pretili smrću, pošto mu je pozlilo tokom jednog duela.

Bio je to Masters u Torontu, dok je Fricu pozlilo zbog ogromne vrućine. I pored toga, nastavljao je da igra, što je razbesnelo pojedince.

- Poruka svim kockarima koji mi upućuju standardne pretnje smrću zbog toga što se nisam povukao: "Zaista nisam zabrinut zbog vaših degeneričnih zavisnosti od kladionice dok igram meč." - pričao je tom prilikom Amerikanac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Njegov poslednji poraz bio u već pomenutom Sinsinatiju baš od Noleta, dok je u dosadašnjem toku poslednjeg grend slema eliminisao Džonsona, Huana Pabla Variljasa, Mensika i Dominika Stikera, pritom ne izgubivši nijedan set.

- Novak je Novak. Teško je. Rekao sam to na terenu, dobio me je sedam puta. Ne postoji niko na turneji ko ima takav rekord protiv mene, tako da se nadam da ću jednom morati da ga "uhvatim.! Četvrtfinale US Opena bi bilo prilično dobar trenutak za to. Mislim da treba da igram u sebi i da verujem da će, ako igram dobro, to biti dovoljno, i ne treba da radim ništa dodatno - istakao je Fric u najavi meča s Novakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading