CELA PLANETA U ŠOKU! Đoković i Fric IZNENADILI sve! Ovo niko nije OČEKIVAO! Nekoliko sati pred meč načinili NEVEROVATAN potez!

Autor:

Sport

05.09.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su ostali iznenađeni.

CELA PLANETA U ŠOKU! Đoković i Fric IZNENADILI sve! Ovo niko nije OČEKIVAO! Nekoliko sati pred meč načinili NEVEROVATAN potez!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser ikada Novak Đoković igra danas protiv Tejlora Frica iz SAD četvrtfinalni meč na US Openu.

Duel Srbina i Amerikanca trebalo bi da počne oko 20 časova, jer su ga organizatori stavili kao drugi po rasporedu, a pre njih će na teren Letonka Jelena Ostapenko i domaća ljubimica navijača Kori Koko Gof.

Zanimljivo da je mlada američka teniserka čak tri puta igrala mečeve na poslednjem grend slemu, koji su prethodili Novakovim, pa se može reći da je tradicija i ovog puta nastavljena.

Ono što je ceo svet iznenadilo, jeste potez koji su napravili Đoković i Fric uoči njihovog osmog međusobnog okršaja.

Foto: Tanjug/AP

 

Naime, Nole i Tejlor su izašli na teren i odlučili da zajedno treniraju, iako će tokom dana ponovo ukristiti rekete u daleko važnijem okršaju.

Ništa nije najavljivalo da bi do ovoga moglo da dođe, ali su se igrači odlučili na ovaj potez verovatno jer su želeli da treniraju na najvećem teniskom stadionu, na kom će kasnije i igrati.

Đoković igra za novo polufinale US Opena, a Fric se po prvi put nalazi u četvrtfinalu (jedino četvrtfinale je pre ovoga odigrao na Vimbldonu prošle godine) i ovo će biti najveći meč njegove karijere.

Kada je međusobni skor u pitanju, Novak je u prethodnih sedam susreta ostvario maksimalan učinak, a poslednji put je to bilo na nedavno održanom Mastersu u Sinsinatiju (6:0, 6:4).

Sličan rezultat bio je i u njihovom prvom duelu, kada su se 2019. sastali na Mastersu, ali u Monte Karlu, Đoković je trijumfovao s 6:3, 6:0, u osmini finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading