NOVO IZNENAĐENJE NA US OPENU! Italijan održao čas tenisa Noriju

Autor:

Sport

02.09.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nori nije imao nikakve šanse protiv razigranog Matea

NOVO IZNENAĐENJE NA US OPENU! Italijan održao čas tenisa Noriju

Foto: Tanjug/AP

Mateo Arnaldi

Veliko iznenađenje obeležilo je treće kolo US opena. Naime, u centru pažnje je bio, praktično, nepoznati italijsnki teniser Mateo Arnaldi.

On je uspeo da savlada Kamerona Norija sa 3:0, po setovima 6:3, 6:4, 6:3. Uspeo je Mateo da nadigra trenutno 16. tenisera sveta za svega 57 minuta, što definitivno niko nije očekivao.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kameron Nori

 

Arnaldi je od starta zaigrao jako, nije dozvolio protivniku da mrdne praktično. Brzinski je stigao do 6:3 i vođstva. Iako se očekivao da se Nori probudi i zaigra ozbiljnije u nastavku, to se nije realizovalo.


Tako da je rezultat bio 6:4. Ni treći set nije doneo neku promenu igri. Nori nije znao šta ga je snašlo. Posebno jer ga je dobio igrač koji nije toliko poznat široj javnosti.

Naredni rival Mateu će biti španski teniser Karlos Alkaraz. On će na ovom meču pokušati da napravi još jedno veliko iznenađenje i da savlada Karlitosa.

Ako bi mu to pošlo za rukom, on bi time pomogao i srpskom asu i omogućio mu lakši put ka 24. grend slem trofeju. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading