NEMAJU DILEMU KO JE GOAT! Navijači bodrili Novaka sa maskom koze na licu

Autor:

Sport

02.09.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika podrška za srpskog asa

NEMAJU DILEMU KO JE GOAT! Navijači bodrili Novaka sa maskom koze na licu

Foto: Tanjug/AP

Pravi derbi viđen je u trećem kolu US opena, gde su se sastali Novak Đoković i Laslo Đere. Nole je uspeo da savlada sunarodnika sa 3:2 (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3) posle tri sata i 45 minuta igre. Đoković je uspeo da se vrati u meč, iako je gubio sa 2:0 od zemljaka.

Nakon slabog starta Novak je bio veoma besan, što je iskalio na Ivaniševiću. Međutim, on je uspeo da se konsoliduje i vrati se na teren još jači. Na kraju je uspeo da savlada Đerea. 

Dobra partija Srbina oduševila je navijače na stadionu "Artur Eš". Oni su još jednom pokazali koliko vole srpskog asa.

 

 


Zbog čega su mu napravili i posebnu koreografiju tokom meča. Oni su stavili na glavu masku koze, aludirajući na to da je Novak pravi GOAT. Što je on na kraju i potvrdio novom pobedom i plasmanom u naredno kolo, gde će se sastati sa Hrvatom Bornom Gojom. 

 

Novak Đoković će na turniru u Njujorku pokušati da opravda zvanje GOAT. On će pokušati da dođe do 24. grend slema u karijeri i da tako ponovo ispiše istoriju. On je to već jednom uspeo kada je prestigao Rafaela Nadala po broju trofeja s velikih takmičenja, a sad će probati da ode korak dalje. 

Svakako da bi to veoma značilo srpskom asu, posebno ako se uzme u obzir da nije mogao da učestvuje na prošla dva US opena zbog problema sa vakcinom protiv KOVID-19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading